19 / 04 / 2024

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı başladı!

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.



UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı bugün başladı. Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 28 Şubat tarihine kadar TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezimde gezilebilecek.


SERAMİK DÜNYASI TÜYAPTA BULUŞUYOR 

TÜYAP tarafından organize edilen, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Demeği (TİMDER) işbirliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuan, 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez kapılarım açıyor. 


26 Şubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında 26'ncısı düzenlenen UNICERA 10 salonda, 86 bin m2 kapalı sergileme alanında 91 ülkeden 67 bin 229 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Seramik, banyo, mutfak sektörünün önde gelen firmalar mm yer aldığı ve yurtdışı ziyaretçi kategorisinde son 4 yüda yüzde 53 büyüme kaydeden UNICERA, Avrupa'dan Yalan Asya'ya, Rusya'dan Ortadoğu'ya ve Afrika'ya kadar dünya çapındaki önemli alıcüarla tamşma ve işbirliği imkanı sağlıyor. 


Hürriyet Ek


Geri Dön