11 / 05 / 2024

Unigarden projesinde ön satış avantajı devam ediyor!

 Unigarden projesinde ön satış avantajı devam ediyor!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesinde, Sakarya merkeze 10, İzmit’e 20 dakika mesafede Sakarya’nın tam kalbinde inşaası başlayan Unigarden projesi, Türkiye genelinde olduğu kadar yurtdışından da yatırımcıların ilgi odağı oldu.



Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesinde, Sakarya merkeze 10, İzmit’e 20 dakika mesafede Sakarya’nın tam kalbinde inşaası başlayan  Unigarden  projesi, Türkiye genelinde olduğu kadar yurtdışından da yatırımcıların ilgi odağı oldu.


İstanbul gibi büyük şehirlerle kıyasladığınızda daha hızlı bir kazanç vaat etmesi,kira çarpanı düşünüldüğünde 10 yıl gibi bir sürede kendini finanse etmesi yatırımcının, Unigarden’ı tercih etmesinin nedeni oldu. Yüksek kira getirisi,kiralama hizmetinin, Unigarden satış sonrası destek ekibi tarafından verilecek olması , Türkiye genelindeki ve yurtdışındaki yatırımcının da projeye güvenerek dahil olmasını sağladı, satışlar Sakarya’lı yatırımcılar ile sınırlı kalmadı.


 Unigarden projesinde ön satış avantajı devam ediyor!


Türkiye’nin en önemli eğitim kentlerinden Sakarya’da öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif ihtiyaçlarını tümünü karşılaması, Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesindeki konumu, Unigarden’ın Sakarya’nın en önemli ve benzersiz projesi olmasını sağlıyor. 



Fixus Yapı Unigarden iletişim

Telefon numarası: 444 61 54

Web sitesi:  www.fixusyapi.com


projeye sor



Geri Dön