25 / 04 / 2024

​​Unigarden’da fırsatlar devam ediyor! Ön satış fırsatlarıyla!

​​Unigarden’da fırsatlar devam ediyor! Ön satış fırsatlarıyla!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Sakarya üniversitesine komşu konumda, toplam 46 dönüm doğal bir vadiye kurulacak 850 daire 1 avm den oluşan UNIGARDEN projesi, yatırımcılara sunduğu fırsatlarla dikkatleri üzerine çekiyor.



Daire fiyatları 90.000 TL civarında seyrederken, aylık 800-1.000 TL arası kira getirecek olması,  Unigarden  Projesindeki cazip fırsatlardan sadece bir tanesi. Vade farksız 24 ay taksit imkanı, ve banka garantörlüğünde 120 ay vade seçenekleri ile ön satışlarına hızla devam eden UNIGARDEN, sunduğu profesyonel satış ve satış sonrası hizmetler ile de yatırımcılarına olağanüstü kolaylıklar sunuyor.

 

​​Unigarden’da fırsatlar devam ediyor! Ön satış fırsatlarıyla!

 

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen ve Sakarya Üniversitesi’ne en yakın lokasyonda kurulan Unigarden projesinde kat irtifakı kuruldu. Ruhsat çalışmalarının 1 ay önce tamamlandığı projede, daire ve iş yeri tapuları Fixus yapı üzerine çıkartıldı.. Ön satışlar hızla devam ederken, daire satışlarının tamamının resmi ve noter sözleşmeleri ile yapılmasına özen gösteriliyor.

 

Sakarya Üniversitesi Toplamda 1.700.000 metrekare alana kurulmuş, Sakarya İl’inin tek, Türkiye’nin ise 5. Büyük üniversitesidir. Her yıl hızla büyümekte olan Sakarya Üniversitesinin yayınladığı resmi verilere göre;

            

2011 yılında 58.534 üniversite öğrencisine eğitim ve öğretim veriyorken, bu sayı

2012 yılında 64.716 öğrenciye ulaşmış,

2013 yılında 70.703 öğrenciye ulaşmış,

2014 yılında 78.000 öğrenci sayısına ulaşmıştır.


​​Unigarden’da fırsatlar devam ediyor! Ön satış fırsatlarıyla!

 

Üniversitesinde devam eden yeni inşaatlar ve ilave birimler ile önümüzdeki 4 yıl içerisinde, Sakarya Üniversitesi’ndeki öğrenci sayısı 105.000’e ulaşacağı bilinmektedir.

          

Unigarden projesi’nin yatırımcılarına sunmuş olduğu sayısız fırsatlardan bir diğeri ise;  Türkiye’nin en büyük en güzide üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesi’ne en yakın lokasyonda olması, adeta üniversitenin arka bahçesinde yer alıyor olmasıdır.

 

46 dönüm üzerinde kurulacak olan 850 daire ve 1 AVM den oluşan projede, öğrenciler için 7/24 güvenlik, Sınırsız wi-fi, ders çalışma alanları, yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş parkurları, spor alanları, süs ve peyzaj havuzu, cafe restoranlar, hobi-eğlence salonları, sinema odaları, market vb. birçok sosyal imkan düşünüldü.


​​Unigarden’da fırsatlar devam ediyor! Ön satış fırsatlarıyla!

 

Unigarden Projesi konuklarına sağlayacak olduğu sosyal imkanlar ile, Sakarya’nın en büyük Yaşam projesi konseptine oturken, bunun yanı sıra; 8-9 yıl gibi çok düşük kira çarpanı, her yıl büyüyen Sakarya Üniversitesi ile birlikte artacak yatırım değeri ve yatırımcısına sağlamış olduğu sayısız fırsatlar ile, Sakarya’nın en büyük yatırım projesi olma konusunda da iddialı bir projedir.        

 


Sakarya Unigarden nerede?

Sakarya üniversitesi Serdivan Merkez yerleşkesine 1 dakika yürüme mesafesinde.


Fixus Yapı Unigarden iletişim

Telefon numarası: 444 61 54

Web sitesi:  www.fixusyapi.com


projeye sor



Geri Dön