26 / 04 / 2024

Üniyurt Zonguldak Eylül'de hizmete açılıyor!

Üniyurt Zonguldak Eylül'de hizmete açılıyor!

Üniyurt Zonguldak Kozlu Merkez'de 2016 Eylül ayında yurt ve rezidans hizmeti olarak toplam 1.500 kişilik kapasite ile hizmete açılacak.



Üniyurt Zonguldak aynı zamanda birçok yerel ve ulusal marka karmasıyla oluşturulan sosyal yaşam merkezinde gıdadan, spor hizmetine, market, çeşitli hizmet sunacak firmalarıyla konaklayanlara fark yaratarak yurt içerisinde sosyalleşme imkanı sunuyor. Kaliteli mimari yapısı ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatlarına göre kurulan Üniyurt markasının kalite ve başarıyı hedefleyen öğrencilerin buluşma noktası olarak belirlenecek yeni projesi Zonguldak Kozlu'da açılıyor. 


Fark yaratan sosyalleşme hizmetleri ASTRA Yapı ve İşletmeciliği San. ve Tic. A.Ş; Türkiye'de, "Akademik Yerleşkeler" inşa eden ve işleten en büyük yatırımcılardan birisi. Üniyurt marka ismiyle, 2010 yılından itibaren Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine hizmet vermek üzere kuruldu. Üniyurtlular, kariyer/kişisel gelişim hizmetleri, yıl içerisinde düzenlenen çeşitli etkinlik, geziler ile kaliteli ve tecrübeli kadrosuyla verdiği hizmet politikası, ile Grencilerin buluşma, kaynaşma ve paylaşma noktası olmayı amaçlıyor. Üniyurt bugün Afyon, Sakarya,  İzmir  ve Zonguldak olmak üzere toplamda 4 ayrı il' de 6.000 öğrenciye hizmet vererek büyümeye devam ediyor. 


Üniyurt Zonguldak Kozlu Merkez'de 2016 Eylül ayında yurt ve rezidans hizmeti olarak toplam 1.500 kişilik kapasite ile hizmete açılacak. Üniversite öğrencilerine eğitim süreleri boyunca uygun fiyatlı, güvenli ve konforlu sosyal yaşam alanları sunulacak. Tesiste lisans ve lisansüstü kız / erkek öğrencileri için ayrı ayrı planlanmış bloklar yer alıyor. Dışarıdan gelecek uzun dönemli konaklamalar için yüksek kalite standartlarında rezidans hizmeti veriliyor. 


Vatan


Geri Dön