19 / 04 / 2024

Ünlü Portföy'den Nidapark Küçükyalı'ya 45 milyonluk yatırım!

Ünlü Portföy'den Nidapark Küçükyalı'ya 45 milyonluk yatırım!

Ünlü Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Nidapark Küçükyalı projesine 45 milyon TL’lik yatırım yaptı.



ÜNLÜ & Co iştiraki ÜNLÜ Portföy’ün kurucu ve yöneticisi olduğu Ünlü Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Nidapark Küçükyalı projesine 45 milyon TL’lik yatırım yaptı. Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen nidapark Küçükyalı projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) güvencesiyle inşa ediliyor. 


Gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatlarına işaret eden ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü şu şekilde açıklama yaptı; "İştirakimiz ÜNLÜ Portföy’ün çıkardığı Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu’nda yerli ve yabancı yatırımcıların birikimlerine değer katacak projelere yatırım yapmaya özen gösteriyoruz. Yatırımlarımızda her zaman getiri ve fiyat potansiyeli birinci önceliğimiz olmuştur. Bu anlamda gayrimenkul sektöründe nitelikli projeleri ile adından söz ettiren Tahincioğlu’nun Nidapark Küçükyalı projesi, bizim için doğru bir adresti. Gerçekleştirdiğimiz bu yatırım ile portföy yatırımcılarına cazip getiri imkanları sunmayı öngörüyoruz"


Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ise konuyla ilgili; "Nidapark Küçükyalı, Emlak Konut GYO’nun kampanyasında rekor satış gerçekleştiren projemizdi. Portföy yönetim şirketleri de bu projelerimize yoğun ilgi gösteriyor. İkinci fazını yeni satışa çıkardığımız projemizin, Ünlü Portföy fon yatırımcılarına cazip getiri imkanı sunacağına inanıyoruz." şeklinde konuştu.  


Nidapark Küçükyalı projesinde Kınalı, Sedef, Burgaz ve Heybeli isminde etaplar bulunuyor. Nidapark Küçükyalı Kınalı etabında 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 296 daire, Nidapark Küçükyalı Burgaz etabında 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 328 daire, Nidapark Küçükyalı Heybeli etabında, 2+1 ve 1+1 olmak üzere toplam 207 daire, Nidapark Küçükyalı Sedef etabında ise 1+1 ve 2+1 olmak üzere ile toplam 329 daireden oluşuyor. 


Geri Dön