24 / 04 / 2024

Ünlü yıldızlara icra şoku!

Ünlü yıldızlara icra şoku!

Starların başı bazen borçlarıyla derde giriyor. Hatta evine, işyerine haciz gelenler bile var. İşte icralık olan ünlüler ve hikayeleri...



Banu ALKAN: Banu Alkan'ın Altınoluk'ta bulunan villası iki yıl önce girdiği mali kriz nedeniyle haciz yoluyla satılmıştı. Alkan'ın ipotekle aldığı ikinci evi de icra yoluyla satışa çıktı. Bunların dışında çeşitli borçlar nedeniyle Nükhet Duru, Haluk Levent ve Ferda Anıl Yarkın gibi isimler de icralık olmuşlardı.

Uğur YÜCEL: Ünlü sanatçı Uğur Yücel, 200 bin TL'lik borcunu ödemeyince dizi setinde icralık olmuştu. Yücel'in, geçen hafta Amerika'ya gidişini bazı gazeteler, "Borçlarından dolayı Amerika'ya gidiyor" imasıyla duyurmuşlardı

Özcan DENİZ: Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz'e ait olan şirketinin borcu nedeniyle Özcan Deniz'in bindiği BMW X5 marka cipe el konuldu.

Ezel AKAY: Yönetmen Ezel Akay 'karşılıksız çek' davasıyla karşı karşıya kaldı. Antalya'da kesinleşmiş ödeme emri yüzünden tutuklanan Akay, parayı bulup ödeyince serbest bırakıldı. Mahkeme, 'Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü', Nerdesin Firuze' ve 'Adem'in Trenleri' filmlerini de haczetti.

Burak KUT:  Bir dönemin pop starı Burak Kut'un başı, İGDAŞ'a 2 bin 760 TL'lik doğalgaz borcuyla da dertte. Tarabya'daki dairesinden org, DJ malzemeleri, DVD player, TV, buzdolabı ve bilgisayarı kayıt altına alındı.
Okan Işık/Bugün


Geri Dön