16 / 04 / 2024

Ünlüler feng shui felsefesine göre yatırım yapıyor!

Ünlüler feng shui felsefesine göre yatırım yapıyor!

Birçok ünlü isim, yatırımını Esra Koyuncu ile fikir alışverişinde bulunarak yapıyormuş. Onun verdiği koordinatlara uygun yatırım yapıp evini feng shui felsefesine göre dizayn edenler arasında; Songül Öden, Azra Akın, Ebru Akel gibi isimler var.



Feng shui'ye göre hareket edip 875 milyon dolarlık yatırım yapan işadamının haberini okuduğumdan beri bu felsefenin peşindeyim. Bu yatırımlar nasıl feng shui'ye göre yapılıyor? Bu soruyu feng shui uzmanı Esra Koyuncu'ya sordum. Evi nereden alalım? Nedir bu yatırım işinin sırrı?.. Koyuncu, "Evin konumu çok önemli" diyor. Bu konuyla ilgili öngörüleri de var: "Riva, Şile ve Kilyos çok değerlenecek." 


YATAĞIN YERİ ÖNEMLİ 

Evin içinde enerjinin bulunduğu noktalar, yatağın durduğu yer, evin içindeki objeler gibi birçok önemli detay var. Koyuncu, "Yatağınız dağa bakıyorsa mutsuz olursunuz; evde kavga gürültü olur" diyor. Yattığınız zaman dağın arkanızda kalması ve önünüzün açık olması, mutluluğunuz açısından çok önemli. Birçok ünlü isim, yatırımını Esra Koyuncu ile fikir alışverişinde bulunarak yapıyormuş. Onun verdiği koordinatlara uygun yatırım yapıp evini feng shui felsefesine göre dizayn edenler arasında; Songül Öden, Azra Akın, Ebru Akel ve Sanem Çelik gibi isimler var. Koyuncu, inşaat şirketleriyle de çalışmalar yapıyor. Bu firmalar, çok satış yapmak amacıyla satış ofislerini feng shui'ye uygun tasarlatıyor. 


8'İN SIRRI 

Koyuncu, feng shui'de önümüzdeki 10 yıl 8 rakamının çok önemli olduğunu söylüyor. Özellikle iş yeri açacak olanlar, vergi numaralarının sonunun 8'le bitmesine dikkat etmeli. Ya da hesap numaralarının 8'le bitmesine... Böylece maddi açıdan rahatlık yaşayabilirsiniz. Şimdi ne yapıyoruz; üzerinde 8 olan ne varsa, masamıza, evimize ve arabamıza koyuyoruz. Ben kocaman bir 8 rakamı yaptırıp yanımda gezdirmeyi planlıyorum. Bir uğurumuz da yılanlı aksesuvarlar. Yılanlı yüzük, bileklik ve kolyeleri üzerimizde taşırsak şanslı oluyoruz. Ben de bu sebeple yılan korkumu yeneceğim.


2016'DA HANGİ SEKTÖRLER KAZANÇLI?

Maymun yılı, su ve ateş elementlerine ait sektörleri destekliyor. Ateş; su elementi için para demek. Su elementine ait sektörler ise; lojistik, gemicilik, taşıma, iletişim, SPA ve içecek sektörleri. Metal ise ateş elementi için para demek. Dolayısıyla ateş sektörüne ait işler de bu sene bereketli. Bunlar; enerji, eğlence, restoran, finans, kimya ve borsa...


Funda Karayel/Sabah


Geri Dön