23 / 04 / 2024

Ünlüler nerelerde yaşıyorlar!

Ünlüler nerelerde yaşıyorlar!

Hayranı olduğunuz ünlüler nerede yaşıyor ve geziyor diye merak ediyorsanız sizin için bulduk. Sevdiğiniz sanatçıları günlük hayatlarında takıldıkları semt ve mekanlarına uğrarsanız görmemeniz mümkün değil...



BEBEK: İstanbul'un en pahalı ve lüks semtlerinden biri olma özelliğini taşıyan Bebek'de günün her saatinde bir ünlüye rastlamanız mümkün. Hafta sonları ünlü anne ve babalar çocuklarını Bebek Parkı'nda dolaştırıyor. Bebek Kahvesi de ünlülerin kafasını dinlediği mekanlar arasında yer alıyor.

MÜDAVİMLERİ

Nurgül Yeşilçay , Mustafa-Emina Sandal, Ebru şžallı, Deniz Seki, Okan Bayülgen, Hande Ataizi ,Cansu Dere ,Tamer Karadağlı, şžebnem Dönmez, Serdar Ortaç, Deniz Akkaya, Bengü, Demet Akalın, Didem Uzel.

CİHANGİR: Başta sinema ve tiyatro oyuncuları olmak üzere ünlülerin yaşamak için tercih ettiği Cihangir semti bitmek bilmez tadilatlar ve paparazilerin günün her saatinde cirit atmasından dolayı eski popülaritesini kaybetme aşamasında. Buna rağmen bazı ünlüler orayı terk etmiyor.

MÜDAVİMLERİ

şžener şžen, Ayşegül Aldinç, Ata Demirer, Engin Günaydın, Binnur Kaya, Hümeyra, Deniz Pulaş, Yetkin Dikiciler, Cenk Eren, Eyşan Özhim, Berrak Tüzünataç, Halil Ergün, Mustafa Alabora, Deniz çakır , Yelda Reynaud, Özlem Düvencioğlu, Nejat İşler, Mehmet Günsur, Sinan çetin, Yavuz Bingöl.

TAKSİM: İstanbul gece hayatının kalbinin attığı Taksim'de ünlüler eğlence tarzlarına göre de ayrılıyorlar.

Tepebaşı'nda açılan sosyetik mekanlardan sonra Asmalımescit son dönemde yıldızı parlayan yerler arasında bulunuyor. Beyoğlu'nda Tünel, Fransız Sokağı, Nevizade, çiçek Pasajı ve Sıraselviler üzerindeki çeşitli mekanlarda ünlülerin ilgisini çeken yerler arasında bulunuyor.

MÜDAVİMLERİ

Sezen Aksu, Meltem Cumbul, Kenan İmirzalıoğlu, Ferhan şžensoy, Tarık Akan, Teoman, Hande Yener, Burcu Esmersoy, Tuba Ünsal, Cem Özer, Ahu Türkpençe, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Rutkay Aziz, Ece Uslu, Timuçin Esen, Mirkelam, şžebnem Ferah.

NİşžANTAşžI: Moda ve yaşam merkezi olan Nişantaşı'nda ünlülerimizi ellerinde alışveriş torbalarıyla görmek mümkün.

MÜDAVİMLERİ

Aysun Kayacı, Ceyda Düvenci, Ece Erken, Sinem Kobal, Cem Yılmaz, Ece Sükan, Özcan Deniz, Güzide Duran, Gülben Ergen.

ETİLER: İstanbul'un en lüks semtleri arasında yer alan Etiler şık sokakları, lüks otomobilleri, kültür ve sanat merkezleri, her birisi oldukça popüler olan restaurant, bar ve kafeleriyle ön plana çıkıyor. Yeni yapılan rezidansları ve Akmerkez'i ile İstanbul'un en bilinen semtlerinden bir tanesi.

MÜDAVİMLERİ:

Demet Akalın, Hatice Aslan, Zeynep Beşerler, Sinem Güven, Bülent Ersoy, şžahan Gökbakar, Ebru Gündeş, Gökhan Özen, Burak Kut, Gökhan Tepe.

BAĞDAT CADDESİ: İstanbul'un her yerinden gelen insanların uğrak yeri olan Bağdat Caddesi, kafeleri, mağazaları, ünlü restoran zincirlerinin şubeleri ile ünlülerin de gözde semti.

MÜDAVİMLERİ

Tuba Büyüküstün, Naz Elmas, İlhan şžeşen, Fahriye Evcen, Deniz Arcak, Levent Üzümcü, Sevda Demirel, Müjde Ar, Sivaslı Cindy, Yeliz, Neco, Perran Kutman, Mehmet Aslantuğ, Yonca Evcimik, Billur Kalkavan, Berna Laçin, Kenan Kalav, Birol Güven, Sema şžimşek ile Fenerbahçeli futbolcular.

ARNAVUTKÖY: Boğaziçi'nin en güzel manzarasına sahip olan semt ünlü balıkçı restorantları, cafeleri ve   meşhur köftecilerine sahiptir.

MÜDAVİMLERİ

Kadir İnanır ve tiyatro oyuncusu sevgilisi Jülide Kural, Ajda Pekkan, Oya Aydoğan, Kenan Doğulu, Ajda Pekkan, Ferda Anıl Yarkın, Gülşen, Selami şžahin, Emrah.

TARABYA: Bir Boğaziçi semti daha. Tarabya güzelliğini koruyan ender yerlerden biridir. Eskiden tavernalarıyla meşhur olan semt şimdi balıkçılarıyla ünlü.

MÜDAVİMLERİ

Tansu çiller, İbrahim Tatlıses, Feyyaz Uçar, Mustafa Denizli, Hüner Coşkuner, Muazzez Abacı, Petek Dinçöz, Can Tanrıyar, Fatih Terim, Sinan Özen, Gülben Ergen, Hülya Avşar.
Okan IşžIK/Bugün


Geri Dön