24 / 04 / 2024

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.



Ünye ilçesinde inşaatı devam eden alışveriş merkezinin tanıtım toplantısı düzenlendi.


Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, projenin, Selçuklu mimarisi ile modern mimariyi sentezleyen bir çalışma olarak geçmişle geleceği bir araya getireceğini söyledi.


Bu projeyle Ünye'nin ticari hayatına ve istihdamına katkının yanı sıra geleceğe dönük yatırımlara da katkı sağlayacağını belirten Başkan Çamyar, şunları kaydetti:


"Alışveriş merkezimizin temeli deniz seviyesinden yerin 3 kat altına girmek suretiyle yapılmış oldu. Bizler bu projeleri gerçekleştirirken, Ünye'nin ticari hayatına ve istihdama yapacağı katkının yanı sıra geleceğe dönük yatırımlara katkısını da göz önünde bulunduruyoruz. Ünye'de göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar geçmişine sahip çıkan ve geleceğine de yön veren çalışmalara imza attık ve atmaya devam ediyoruz."


Çamyar, temeli 18 Haziran 2016'da atılan merkezin, 27 Ekim 2017 tarihinde hizmete açılmasının planlandığını aktardı.


Alışveriş merkezi içerisinde Türkiye'nin tanınmış markalarının yer aldığı alışveriş noktaları, yiyecek içecek ile çocuk oyun alanları, sinema salonları gibi alışveriş ve sosyal yaşam alanı bulunuyor.


AA


Geri Dön