26 / 04 / 2024

Ünye yatırımları masaya yatırıldı!

Ünye yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıllık hizmetlerinin sinevizyon gösterisiyle değerlendirildiği toplantıda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, yapılan ve yapılacak projeleri anlattı.




Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Kamu Özel İşbirliği Yatırımları Proje Toplantısı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

 

Toplantıya Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek, AK Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, Muhtarlar ve STK’lar katıldı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıllık hizmetlerinin sinevizyon gösterisiyle değerlendirildiği toplantıda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, yapılan ve yapılacak projeleri anlattı.

 

DR. ÇÖPOĞLU: “DİĞER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNE ÖRNEK OLDUK”

 

Büyükşehir Belediyesi olarak kısa sürede tamamlanan yapılanmanın ardından Ordu için çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurgulayan Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu; “Büyükşehir olarak yeni kurulmuş diğer Büyükşehir Belediyelerine örnek olduk” dedi.

 

Ordu ilinin sorunları konusunda başta su ve yol olmak üzere çözüm için dört bir yanda, gece gündüz demeden çalışmaların yürütüldüğünü belirten Genel Sekreter Dr. Çöpoğlu, çöp sorununun da çözüme kavuştuğunu belirtti. Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu konuşmasında; “Hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi sürecinde yerli işadamları ihalelere girerek bu işlere talip olmalı. Bugün burada sizlerle paylaştığımız Ünye Büyük Camii Çevresi Dönüşüm Projesi ve Ünye Çamlık Projemize özellikle Ünyeli yatırımcılarımızdan işbirliği bekliyoruz. Hayata geçirilecek her projenin yapılması için yatırımcıların il dışından olması gerekmiyor. Ünyeli işadamlarımızın Ordumuzun genelinde hazırladığımız projeleri yapmasını ve bu ihalelere girmesini arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

 
ERGİN: “HERKES DİSİPLİNLİ VE DÜZENLİ ÇALIŞIYOR”

 

Ardından Ünye ve Fatsa ilçesi ile ilgili projeler üzerinde detaylı bilgilendirme yapan Mehmet Ali Ergin; “Ordu ilinin Büyükşehir olması ile yerel yönetim güçlendi. En rahat çalıştığımız il Ordu ve biz burada çok kararlıyız. Kurumsal yapısını hızlı bir şekilde tamamlamış başka bir Büyükşehir Belediyesi yok. Herkes disiplinli ve düzenli bir şekilde çalışmakta. Ordu’dan ve sizlerle çalışmaktan çok mutluyuz. Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarında kamusal işbirliğini önemsiyoruz ” dedi.

 
CERRAHOĞLU: “BÜYÜKŞEHİR BÜYÜK BİR ŞANS”

 

Eski Ünye Belediye Başkanı İsmail Cerrahoğlu ise yaptığı konuşmada; “Şimdi bakıyorum Belediyeler rahat, muhtarlar rahat. Asfalt dökülüyor, çamur deryası yok. Başkanımız Enver Yılmaz, hizmeti ibadet kabul etmiş bir şuurla çalışan bir ekip kurmuş. Bu büyük bir şans. Büyükşehir Belediyesi bizlere farklı bir hizmet veriyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

BAŞKAN ÇAMYAR: “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da emeği geçen herkese teşekkür ederek; “Bu organizasyon için Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Bey’e, Genel Sekreterimiz Dr. Mustafa Çöpoğlu’na ve Genel Sekreter Yardımcımıza çok teşekkür ediyorum. Bu toplantının asıl amacı fikir alış verişi idi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte nasıl çalıştığımızı zaten kamuoyu yakından takip ediyor” ifadelerini kullandı. 



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön