24 / 04 / 2024

Ünye'ye modern balık pazarı inşa edilecek!

Ünye'ye modern balık pazarı inşa edilecek!

İnşaat alanı 200 metrekare olan modern balık pazarı, Atatürk Parkı girişinde bulunan dolgu yapılmış alan üzerine inşa edilecek ve içerisinde 8 adet dükkân olacak.




Ünye Belediyesi tarafından projelendirilen ve görsel olarak tekne görünümünde olacak olan modern balık pazarı için çalışmalara başlandı.


Ünye Belediyesi tarafından projelendirilen balık pazarı projesinde, müteahhit firmaya yer tesliminin yapılmasının ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanı 200m² olan modern balık pazarı, Atatürk Parkı girişinde bulunan dolgu yapılmış alan üzerine inşa edilecek ve içerisinde 8 adet dükkân olacak. Tekne görünümünde olacak olan balık pazarının, 90 gün içerisinde bitirilerek hizmete sunulması planlanıyor.


“Ünye’ye Yakışan Bir Proje Olacak”


Çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve Ünye’ye güzel eserler bırakmak için çalıştıklarını belirterek, “Ünye’miz için önemli gördüğümüz, görselliği ile de herkesin dikkatini çeken balık pazarı projemize start vermiş olduk.  Projemiz bitti, ihalesi yapıldı ve müteahhit firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. Proje 90 gün içerisinde bitecek ve Ünyeli hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak. Balık pazarı tekne görünümünde olacak ve içerisinde 8 adet dükkân olacak. Eski Kültür Sarayı ve Belediye Sinemasının olduğu alandaki balıkçı esnafımız burada satışlarına devam edecek. Bu şekilde hem esnaflarımızı mağdur etmemiş olacağız hem de turizm kenti olan Ünye’mize yakışır bir projeyi de buraya kazandırmış olacağız. Şimdiden Ünye’mize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.



Ünye Belediyesi


Geri Dön