20 / 04 / 2024

Uplife Kadıköy'de ön talep toplanıyor!

Uplife Kadıköy'de ön talep toplanıyor!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Uplife Kadıköy

Teknik Yapı, ‘Up’ konseptini Fikirtepe’ye Uplife Kadıköy ile taşıyor. Bölgedeki mevcut projesi Concord İstanbul’u teslim etmeye hazırlanan şirket, yeni projeyle 650 konut daha inşa edecek



UPHILL, Evora, Deluxia gibi konut markaları geliştiren Teknik Yapı, Fikirtepe’de ‘Up’ konseptini yeniden canlandıracak. Şu anda Fikirtepe’de Concord İstanbul projesini hayata geçiren ve teslim aşamasına gelen Teknik Yapı, yeni adasında ‘Uplife Kadıköy’ adını verdiği projeye başlıyor. Yaklaşık 650 konut yer alan projede, ön talep toplanıyor.

 

3’üncü ada başlıyor 

Fikirtepe’de başlayan kentsel dönüşüm sürecine 5 ayrı ada ile katkıda bulunduklarını söyleyen  Teknik Yapı  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “1.170 rezidans ve 15 ticari üniteden oluşan Concord İstanbul’da sona geliyoruz. Projenin ilk etabını yıl sonunda teslim edeceğiz. Bu projede 20 dairemiz kaldı. Şimdi  3’üncü adada çalışmalara başladık.


Yaklaşık 650 daire ve 20 ticari üniteden oluşan yeni projemiz  Uplife Kadıköy  için talep topluyoruz. Projemizin lansmanını Aralık’ta yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.


2017 yatırımları hakkında da bilgi veren Durbakayım, 4 proje ile yaklaşık 3 bin 500 ev ve ofis inşa edeceklerini ifade etti. Durbakayım, şunları söyledi: “Uplife Kadıköy’ün yanı sıra Kartal’da yaklaşık 1.000 konutluk bir kentsel dönüşüm projesi yapacağız. Maltepe-Kartal hattında ofis ve konutlardan oluşan karma projemiz var. 4 yıldır çalıştığımız Etiler’deki Uçaksavar sitesinin dönüşümü var. Onda da yaklaşık 1.000 konut olacak.”

 

Caddenin pabucunu dama atacak 

FİKİRTEPE’de dönüşüm sürecinin 5 yıl sonra rayına oturduğunu söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Bölgede ilk yıllarda kaos yaşandı. Fikirtepe yoruldu, yoğruldu ve şimdi çözüm aşamasında. Fikirtepe’nin önündeki taşlar tek tek toplanıyor. Ataşehir’de Finans Merkezi kuruluyor, Bağdat Caddesi’nde dünyaca ünlü markalar var ama Fikirtepe öyle bir bölge oluyor ki hepsinin pabucunu dama atacak. Fikirtepe’de Barselona’daki turistik cadde La Rambla’dan esinlerek kurulan cadde prestij katacak” diye konuştu.


Web: http://www.teknikyapi.com/


Vatan 


Haber Sabah'ta şöyle yer aldı


Teknik Yapı, 'Up' konseptini Fikirtepe'ye Uplife Kadıköy ile taşıyor. Bölgedeki mevcut projesi Concord İstanbul'u teslim etmeye hazırlanan şirket, yeni projeyle 650 konut daha inşa edecek.


UPHİLL, Evora, Deluxia gibi konut markaları geliştiren Teknik Yapı, Fikirtepe'de 'Up' konseptini yeniden canlandıracak. Şu anda Fikirtepe'de Concord İstanbul projesini hayata geçiren ve teslim aşamasına gelen Teknik Yapı, yeni adasında 'Uplife Kadıköy' adını verdiği projeye başlıyor. Yaklaşık 650 konut yer alan projede, ön talep toplanıyor. Fikirtepe'de başlayan kentsel dönüşüm sürecine 5 ayrı ada ile katkıda bulunduklarını söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "1.170 rezidans ve 15 ticari üniteden oluşan Concord İstanbul'da sona geliyoruz. Projenin ilk etabını yılsonunda teslim edeceğiz. Bu projede 20 dairemiz kaldı. Şimdi 3'üncü adada çalışmalara başladık. Yaklaşık 650 daire ve 20 ticari üniteden oluşan yeni projemiz Uplife Kadıköy için talep topluyoruz. Projemizin lansmanını Aralık'ta yapmayı planlıyoruz" diye konuştu. 


3.500 KONUT YAPACAK 

2017 yatırımları hakkında da bilgi veren Durbakayım, 4 proje ile yaklaşık 3 bin 500 ev ve ofis inşa edeceklerini ifade etti. Durbakayım, şunları söyledi: "Uplife Kadıköy'ün yanı sıra Kartal'da yaklaşık 1.000 konutluk bir kentsel dönüşüm projesi yapacağız. MaltepeKartal hattında ofis ve konutlardan oluşan karma projemiz var. 4 yıldır çalıştığımız Etiler'deki Uçaksavar sitesinin dönüşümü var. Onda da yaklaşık 1.000 konut olacak." 


NET/BRÜT AVANTAJI VAR 

Umut DDurbakayım "Homeofis ve ticari birimleri barındıran karma projemizin ilk etabında yüzde 96 oranında satış oranına ulaşarak Teknik Yapı markasına güvenenlerin teveccühünü aldık" şeklinde konuştu. Concord projesinde yer alan dairelerdeki net/brüt metrekare arasındaki oranın ortalama yüzde 32 seviyesinde olduğu için bölgedeki en avantajlı net metrekare birim fiyatına sahip olduğunun altını çizen Durbakayım, projedeki yüksek satış başarısının arkasındaki nedenleri Teknik Yapı güvencesi, projenin merkezi konumu, ulaşım rahatlığı ve Fikirtepe'nin geleceğin iş yaşam ve ticaret merkezi olarak öne çıkması şeklinde özetledi. 


Pabuçları dama atacak 

FİKİRTEPE'DE dönüşüm sürecinin 5 yıl sonra rayına oturduğunu söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Bölgede ilk yıllarda kaos yaşandı. Fikirtepe yoruldu, yoğruldu ve şimdi çözüm aşamasında. Fikirtepe'nin önündeki taşlar tek tek toplanıyor. Ataşehir'de Finans Merkezi kuruluyor, Bağdat Caddesi'nde dünyaca ünlü markalar var ama Fikirtepe öyle bir bölge oluyor ki hepsinin pabucunu dama atacak. Fikirtepe'de Barselona'daki turistik cadde La Rambla'dan esinlerek kurulan cadde prestij katacak" diye konuştu. 


Sabah


projeye sor



Geri Dön