24 / 04 / 2024

Uran Holding Ramada İstanbul Asia Otel'i açıyor!

Uran Holding Ramada İstanbul Asia Otel'i açıyor!

Ramada İstanbul Asia Otel, dünyada 4 bin 500 oteli bulunan ABDli Ramada Grubunun ilk butik oteli olacak. Aralık ayının başında açılacak otel, Anadolu Yakasının iş oteli olmayı hedefliyor



Antalya Sidedeki 5 yıldızlı Grand Prestige Otel, Kalamış Yat Limanı, Yerebatan Sarnıcının restorasyonu gibi projelere imza atan, İstanbul ve Ankarada toplam 7 bin konut inşa eden Uran Holding, ikinci turizm yatırımını İstanbulda yaptı. Amerikalı otel zinciri Ramada Grubu ile anlaşan Uran Holding, Altunizadede bulunan eski genel müdürlük binasını otele çevirdi. Aralık ayının başında açılacak Ramada İstanbul Asia Otel, dünyada 4 bin 500 oteli olan Ramada bünyesindeki ilk butik otel olacak. Otelin işletmesini kendisi yapacak olan Uran Holding, Anadolu yakasına yönelen holdinglerin cazibe merkezi olan Altunizadede işdünyasını hedefliyor.

Açılmadan rezervasyon aldı

Ramada İstanbul Asia Otelin Genel Müdürü Tanju Özalpay, özel butik hizmet ile iş dünyasına ve turistlere ev konforu sunacaklarını vurguladı. Fiyatların 115 ile 240 euro arasında değiştiğini belirten Özalpay, daha otel açılmadan rezervasyon geldiğini söyledi.

Özalpay şöyle devam etti: Restoranımızı Cook Shop işletecek. Oda servisi ve mutfağımız da Cook Shopa emanet. Yurtdışında yaygın olsa da Türkiyede oteller mutfaklarını dışarıya vermiyor. Ramada İstanbul Asia Otel bu yönüyle de bir ilki gerçekleştirdi.

Özalpay, Ramada İstanbul Asia Otelin spor ve Spa bölümünü de Kemer Countryde bulunan Sesame Spa&Sağlık Kulübünün işleteceğini belirtti. Özalpay, 400 metrekarelik alanda bulunan sağlık merkezi içindeki Spa bölümü için Tayland ve Baliden eğitimlik uzmanlar getirdiklerini anlattı.

Tanju Özalpay, Uran Holdingin bundan sonra inşaat ve turizmde büyümek istediğini vurguladı. Afyonda bir termal otel açmak için çalışmalara başladıklarını açıklayan Özalpay, Halen görüşme halindeyiz. Antalya ve İstanbuldan sonra üçüncü yatırımı Afyonda yapmayı planlıyoruz dedi.

Bizimkiler dizisinin holdingiydi

Altunizadede Mahir İz Caddesi üzerinde bulunan otel, bodrum dahil 6 katlı olacak. Kullanım alanı 5 bin metrekare olan otel 80 ve90larda oldukça popüler olan Bizimkiler dizisinin çekildiği holding olarak tanınıyordu. Otelin 5 farklı tasarımda hazırlanmış 19-35 metrekare arasında 80 odası bulunuyor. Otel, 10 kişiden 150 kişiye kadar hizmet verebilen toplantı salonları ile Anadolu yakasında bulunan ulusal ve çokuluslu şirketlerin kurum içi toplantıları, eğitimleri ve bayi toplantılarına talip olacak.


İlker PEHLİVAN / VATAN


Geri Dön