28 / 03 / 2024

Urankent, Kadınlar Günü'ne özel etkinlik düzenleyecek!

Urankent, Kadınlar Günü'ne özel etkinlik düzenleyecek!

Özel günlerde sakinleriyle bir araya gelmeyi geleneksel hale getiren Urankent, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ’nde düzenleyeceği etkinlikte de sürprizlere hazırlanıyor.



Kadınlar arası tatlı, tuzlu ve meze kategorilerinde lezzet yarışmasının yapılacağı Urankent’te kazanan kadınlara altın hediye edilecek


Özel günlerde sakinleriyle bir araya gelmeyi geleneksel hale getiren Urankent, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenleyeceği etkinlikte de sürprizlere hazırlanıyor.Ülke genelinde başarılı projelere imza atan ve Ankara’da da kendi ismiyle anılan bir semtte inşa ettikleri konut projeleriyle dikkati çeken Uran Holding’e bağlı Uransan, yeni bir etkinliğe imza atıyor. Urankent’le Ankara’da konforlu yaşamı, şehir merkezine konuma getiren Uransan, her özel günde olduğu gibi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de sakinleriyle kutlayacak.  


Urankent, Kadınlar Günü ne özel etkinlik düzenleyecek!


Bu özel günden bir gün önce Satış Ofisi’nde düzenlenecek etkinlikte Urankent ailesinin kadın üyeleri bir araya gelirken, altın kazanma şansı da yakalayacak. Kadınlar tatlı, tuzlu ve meze kategorilerinde yapacakları ürünleri etkinliğe getirerek, Urankent’in lezzet yarışmasına katılacak. Uran Holding Bölge Müdürü Vadi Kesimal’ın da başında olduğu tadım ekibinin seçeceği en güzel lezzetler altınla ödüllendirilecek.


Geri Dön