28 / 03 / 2024

Urankent’te 23 Nisan basket turnuvasıyla kutlandı!

Urankent’te 23 Nisan basket turnuvasıyla kutlandı!

Başkent’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin en neşeli geçtiği yerlerden biri Urankent oldu.Uransan AŞ tarafından Urankent’te yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’nda basket turnuvası düzenlendi.



Uransan AŞ tarafından Urankent’te yer alan 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’nda bayram nedeniyle düzenlenen üç sayı atış turnuvası en iddialı “basketçileri” bir araya getirdi.


Çocuklar ve ailelerinin etkinlik öncesi brunchta buluştuğu etkinliğe 7-45 yaş arası yaklaşık 40 sporcu katıldı. 


Basketbol antrenörü İbrahim Bilgi’nin gözetiminde 7-12, 12-15 ve 15 üstü yaş grupları olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen turnuvada en çok üçlük basket atanlar kategorilerini birinci olarak tamamladılar.


Yarışmanın 7-12 yaş grubu birincisi Abdullah Emir olurken, 12-15 yaş grubunda Azad Çiçek en çok üçlük atan isim oldu. Çocukların ailelerinin de katılabildiği 15 üstü yaş grubunda ise Gökhan Sildir attığı üç sayılık basketlerle kendi kategorisini ilk sırada tamamladı. Yarışmanın şampiyonları basketbol forması kazanırken, katılımcıların hepsine basketbol bilekliği hediye edildi.


Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği bu bayramı, çocukları spora teşvik ederek kutladıklarını belirterek, “Burada sadece site sakinleri olarak değil, aynı çatı altında bir araya gelen çok büyük bir Uransan ailesi olarak buluştuk. Spor, hem sağlık hem de eğlence için en güzel araçlardan biri. Bir kez daha tüm dünya çocuklarının bu mutlu gününü kutluyor, onların daha güzel, sağlıklı ve mutlu bir dünyada yaşamalarını temenni ediyoruz. Yıl içerisindeki diğer özel günlerde de Uransan Ailesi olarak bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi. 



Geri Dön