27 / 04 / 2024

Uray Yapı Denetim Manisa'daki kentsel dönüşüme hız vermek istiyor!

Uray Yapı Denetim Manisa'daki kentsel dönüşüme hız vermek istiyor!

Manisa'da güvenli yapılar inşaa etmek ilkesiyle İnşaat Mühendisi Halil Yurtseven ve Mimar Hüseyin Solmaz tarafından kurulan Uray Yapı Denetim şirketi kısa sürede sektörün önemli oyuncularından birisi haline geldi.



Yapı denetim firmaları kentte sağlıklı dönüşüm için kolları sıvadı. Uray Yapı Denetim sektörde adından söz ettiriyor. 


36 kişilik mühendis kadrosuna ulaşan Uray Yapı Denetim'in hedefi Manisa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazanarak güvensiz yapıların tasfiye edilip halkın yaşam standartlarının artırılması.


Halil Yurtseven ve Hüseyin Solmaz ikilisi şirketlerinin misyonunu şu sözlerle açıklıyor, "Uray Yapı Denetim olarak bir yapının kanun, yapı denetim uygulama yönetmeliği ve ügüi genelgelere göre tamamlanmasını sağlayarak, kaliteli, ekonomik ve dünya standartlarında bir üretim gerçekleştirmektir. 


Firma olarak, çalışanın mesleki yeterliliğini, projenin ilgili şartname, yasa ve standartlara uygunluğunu büyük bir titizlikle denetleriz. Bunun verdiği güvenle, deprem kuşağında yer alan Türkiye'nin coğrafi koşullarının gerektirdiği yasalar uyarınca sağlam ve güvenilir yapılar üretilmesinin sorumluluklarım üstleniyoruz" 


Yeni Asır Ek


Geri Dön