19 / 04 / 2024

Urla Doğapark Villaları'nda 3 bin TL taksitle!

Urla Doğapark Villaları'nda 3 bin TL taksitle!

İzmir´in Urla ilçesinde inşa edilen Doğapark Villaları proesinde villa fiyatları 350 bin TL´den başlıyor...



RTA Akay İnşaat tarafından  İzmir  Urla´da inşa edilen Doğapark Villaları projesinde toplam 46 adet müstakil villa var. Toplam 66 bin metrekare alana kurulan Doğapark Villaları´nın temeli 2005 yılında atıldı. Villalar 2011 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Doğapark Villaları´nda konutların alanları 220 ile 250 metrekare arasında değişiyor. Müstakil tapular 1.400 metrekare olarak veriliyor. Fiyatları 350 bin TL´den başlıyor, 375 bin TL´ye kadar yükseliyor. Yüzde 20 oranında peşinat ödendiği takdirde ayda 3 bin TL taksitle villa sahibi olunabiliyor.

Sahile 5 dakika mesafedeki Doğapark Villaları´nda açık yüzme havuzu, basketbol ve voleybol alanları, 24 saat güvenlik, görüntülü kapalı devre kamera sistemi, deprem yönetmeliğine uygun betonarme yapı gibi özellikler bulunuyor. Binaların dış cephesi ise kısmi taş kaplama ile kaplanıyor. Çatı ve temeller ısı ve nem yalıtımlı olarak inşa ediliyor. Ayrıca konutlarda şömine, ahşap pergole, ankastre intema mutfak, ahşap mobilyalı intema banyo, jakuzi, otomatik panjur sistemi yer alıyor. Dört mevsim oturulabilecek şekilde inşa edilen villalarda doğa ile iç içe yaşam olanağı sunuluyor.

www.dogaparkvillalari.com
0 232 463 43 49

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön