25 / 04 / 2024

Urla'da icradan 1.3 milyon TL'ye satılık villa!

Urla'da icradan 1.3 milyon TL'ye satılık villa!

Urla İcra Dairesi; Urla'da yer alan villayı 6 Şubat 2015 tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu villanın toplam bedeli 1 milyon 324 bin 284 TL olarak belirlendi.



Urla İcra Dairesi; Urla'da yer alan betonarme ve bodrumlu dubleks, konut ve zeytin ağaçlı tarla vasfındaki villayı satışa çıkarıyor. Söz konusu villanın toplam bedeli 1 milyon 324 bin 284 TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 6 Şubat 2015 tarihinde saat 14:00- 14:10 arasında Urla İcra Müdürlüğü'nde açık artırma sureti ile yapılacak. 



İhale ilanı:



GM.SATIŞ 

İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/721T


T.C. URLA İCRA DAİRESİ


2013/721 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri :  İzmir  İl, Urla İlçe, 492 Ada No, 63 Parsel No, Altıntaş Mahallesi Tangırdöşeme mevkii, Tapuda betonarme ve bodrumlu dubleks, konut ve zeytin ağaçlı tarla vasfında olmakla birlikte, Taşınmaz üzerindeki villanın malzeme kalitesi oldukça lüks olup 1. Sınıf malzeme ile inşa edilmiştir.Bina taşıyıcı sistemi betonarme karkastır, bodrum kat+ zemin kat+ 1. Kat+ batar kat olarak 3,5 katlıdır.Taşınmazın, Bodrum katta çamaşır odası, Kalorifer dairesi, depo, Zemin katta geniş bir salon ile Lüks malzemeden oluşan mutfak bulunmaktadır. Zemin katın tabanı Lam i ne parke kaplı duvarlar saten boyalı, pencereler ısı camlı ve otomatik panjurlu, katlar arası içten merpenler kaliteli malzemeden yapılmadır. Üst katlardaki odalarda da tabanda kaliteli malzemeden yapılma lamine kaplama, duvarlar saten boya doğramalar PVC, otomatik panjurlu banyo lüks jakuzilidir, ısınma mazotlu kalorifer sistemi ile çalışan klimalar ile sağlanmaktadır. Yapı kullanma izin belgesindeki bilgilere göre Bodrum Kat:87 m2, Zemin kat ve üzerindeki katlar toplamının 409 m2 olmak üzere binadaki toplam inşaat alanı: 496 m2'dir. Yüzme Havuzu bulunmaktadır, Havuz alanı 87 m2'dir.Taşınmaz üzerinde 1 adet Sikas, 40 adet zakkum, 1 adet sedir, 1 adet ardıç, 3 adet mazı, 260 adet Leylandi, 1 adet Muz, 8 adet servi, 18 adet palmiye, 2 adet limon servi, 6 adet Pıkoneix, 4 grup saz, 1 adet Çam, 2 adet şamdan, 5 adet zeytin, 2 adet Limon, 1 adet kayısı, 1 adet Mimoza, 1 adet Yeni Dünya ve 1 adet Erik bulunmaktadır. Taşınmaz Belediye ve altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır,


Adresi İçmeler Mah. Eski Urla-İzmir Yolu Cad. No:20 Urla / İZMİR


Yüzölçümü 6.234,10 m2


Arsa Payı


İmar Durumu 1/1000 ölçekli Mevzii imar planında özel mahsul alanı olarak planlı olup, E:0.07"den iki katlı (hmax=6.50 m.) olmak kaydıyla inşaat izni vardır, parselde tek konut şartı vardır.


Kıymeti  1.324.284,40 TL


KDV Oranı %18


Kaydındaki Şerhler Tapu Kaydındaki gibidir.


1. Satış Günü 06/02/2015 günü 14:00- 14:10 arası


2. Satış Günü 03/03/2015 günü 14:00- 14:10 arası


Satış Yeri URLA İCRA MÜDÜRLÜĞÜ


Satış şartlan :


1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günd^pkmçî artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif veri lebi lecektir malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellâliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.


3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.


4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir. Satış ilanı tebliğ edilemeyen ilgililere İİK. 127. Maddesi uyarınca gazete ilanı ile yapılan ilanın tebliğ yerine geçeceği,


6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2013/721 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. 17/12/2014


İhale ilanı için tıklayın


Geri Dön