19 / 04 / 2024

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Erdoğru, Başkan Yardımcısı olarak Burcu Ceren Peçinel ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise İbrahim Onur Karagöz görev alacak...



600 bin TL sermaye değerine sahip olan Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi; Mustafa Sinan Melikoğlu, Onur Erdoğru, Burcu Ceren Peçinel, İbrahim Onur Karagöz ve Hande Saniye Kiraz tarafından İstanbul Göztepede kuruldu.

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketinin ortakları arasındaki sermaye dağılımına göre;

150 bin TLsi Mustafa Sinan Melikoğluna,
150 bin TLsi Onur Erdoğruya,
150 bin TLsi Burcu Ceren Peçinele,
140 bin TLsi İbrahim Onur Karagöze,
10 bin TLsi ise Hande Saniye Kiraz ait durumda.

Firmanın iş konusu; Her türlü hafriyat, inşaat, taahhüt, konstrüksiyon, prefabrik yapılar, anahtar teslimi projelerin, ısıtma ve soğutma tesislerinin gerçekleştirilmesi, bunların yapımında kullanılacak inşaat malzemeleri ve makinalarının ihracat, ithalat, dahili ticaret ve imalat yapmak ve yaptırmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyet kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir....... ve şirketin ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapabilir olarak belirlendi.

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Erdoğru, Başkan Yardımcısı olarak Burcu Ceren Peçinel ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise İbrahim Onur Karagöz görev alacak.

Adres: Ömerpaşa Mahallesi-Göztepe


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön