28 / 03 / 2024

Uşak Devlet Hastanesi'ne yeni yol!

Uşak Devlet Hastanesi'ne yeni yol!

Uşak'ta şehir trafiğini rahatlatmak adına önem verilen çevre yollarında 2016 yılına hızlı başlandı. Ekipler güney çevre yolunun hastane bağlantısının sağlanması adına hummalı bir çalışma içine girdi...




Uşak'ta şehir trafiğini rahatlatmak adına önem verilen çevre yollarında 2016 yılına hızlı başlandı. Ekipler güney çevre yolunun hastane bağlantısının sağlanması adına hummalı bir çalışma içine girerken, yolun hastane bağlantısının kısa sürede bitirilmesi ön görülüyor.


Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "İlimizin iki yakasını bir araya bağlayacak ve şehir içi trafiği rahatlatacak çevre yollarımızda hızla ilerliyoruz" dedi. Cahan şunları kaydetti: "Belediyemiz ilimizin rahat bir nefes alması için trafiği ilgilendiren projelere önem vermektedir. Bu nedenle göreve gelir gelmez, kentin trafiğini kaldırmayan ve sıkıntı arz eden yollar konusuna el attık. Bu düşünceyle ana caddelerimizi düzenledik ve modern hale getirdik. Başlayan çalışmalar 2016 yılında daha hızlı bir şekilde sürecek. Göreve geldiğimizde önem verdiğimiz projelerin başında kent içi çevre yolları da geliyordu. Bu konuyla ilgili sorunlar vardı. Biz sorunları bitirerek çalışmalarımıza yön verdik. Şimdide güney çevre yolumuzda Kemalöz, Cumhuriyet, Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallelerinin Devlet Hastanesi ve Adliye'ye kolayca ulaşması için son aşama olan çalışmalara başladık"


Kent içi kuzey çevre yolu hakkında da bilgi veren Cahan, "İlimizde güney çevre yolu gibi kuzey çevre yolunun da ilerlemesi için ne gerekiyorsa yapmaktayız. Bu bölgede de sorunları bitirdik. Çokkozlar Mevkiinde geçiş köprüsünü bitirdikten sonra yakın zamanda Akse civarından hastaneye bağlantıyı sağlamış olacağız. Çalışmalarımızın tamamen bitmesiyle ilimizde her anlamda gelişim olacak. Yolların geçtiği bölgeler imar anlamında da değerlenecek" diyerek sözlerine son verdi.



Yeni Asır


Geri Dön