24 / 04 / 2024

Uşak Güzel Sanatlar Lisesi Eylül'de açılacak!

Uşak Güzel Sanatlar Lisesi Eylül'de açılacak!

Yeni hizmet binalarının çalışmalarını yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kent proje kapsamında taşınan Güzel Sanatlar Lisesi'nin Eylül'de yeni binasında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.



Uşak'ın mega projelerinden "Kent Park" kapsamında, alanda bulunan binaların taşınma işlemlerinde bir aşama daha geçildi. Belediye Başkam Nurullah Cahan, Güzel Sanatlar Lisesi'nin Eylül ayından itibaren yeni yelinde hizmet vermeye başlayacağım belirtti. Proje kapsamında meteoroloji binasının yıkımının ardından, adliye hizmet binasının yıkımında da son aşamaya gelindi. 


Projenin sınırları içinde yer alan okulların taşınması da sürüyor. Endüstri Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi'nin yeni hizmet binaları için çalışmalar sürerken, Güzel Sanatlar Lisesi'nin yeni hizmet binası da son aşamaya geldi.

 

Çalışmalar ilerliyor

Güzel Sanatlar Lisesi ve Sultan Halil Yiğit Ticaret Meslek Lisesi yeni hizmet binalarının çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Cahan, proje hakkında bilgi verdi. Kent Park'ın kentin kaderini değiştirecek bü- proje olduğunu dile getiren Cahan, şunları söyledi: "Projemiz, ilimizin her yönüyle gelişmesi için lokomotif görevini üstlenecek. İlk adımı meteoroloji hizmet binasının yıkımıyla atmıştık. Akabinde eski adliye hizmet binasının yıkımı için binayı boşalttık. Yıkımım ise kısa sürede yapacağız. Projenin sımıiarı içinde yer alan okullarla ilgili çalışmaların da takipçiyiz. Güzel Sanatlar Lisesi, yeni hizmet binasına Eylül ayı itibariyle geçecek. Biz okullarımızın yeni yerlerinin altyapı ve üstyapı çalışmalarını da yapıyoruz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön