26 / 04 / 2024

Uşak Kayaağıl Termal Merkezi ne zaman açılacak?

Uşak Kayaağıl Termal Merkezi ne zaman açılacak?

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Merkezi'nde 24 apartın inşaatının sona erdiğini ve çevre düzenlemelerinin ardından açılışı gerçekleştireceklerini söyledi.



Uşak Belediyesi'nin Kayaağıl Termal Tesisleri'nde konaklama kapasitesini artırmak amacıyla çalışmalarına başladığı 24 adet apartta inşaat sona erdi. Çevre düzenlemesinin kısa sürede bitirilmesi öngörülen apartlar, eylül ayı içinde vatandaşların hizmetine sunulacak. 18 olan apart sayısı 42'ye çıkarken, daha çok vatandaş kentin termal sularını tanıma imkanına sahip olacak.


APART SAYISI ARTTI


Başkan Cahan, amaçlarının Uşak'ın termalinin daha iyi noktalara gelmesi olduğunu bildirdi. Termal merkezin popülerliğinin her geçen gün arttığını belirten Cahan, "Her hafta binlerce misafirimizi termal merkezimizde ağırlıyoruz. Termal suyumuzun şifası ve merkezimizin doğa ile iç içe olması, talebi artırıyor. Biz de bu durumda apartlarımızın sayısını artırmak için harekete geçtik. Kısa süre önce Zafer Kalkınma Ajansı ile ortak proje hazırlayarak çalışmalara başladık. Bu sayede hem belediye bütçemize daha az yük olduk hem de konforlu bir binayı ilimize armağan ettik" ifadesini kullandı.


Bölgede yeni binaların yapıldığını ifade eden Cahan, şunları söyledi: "Kendi imkanlarımızın yanında özel sektörü de kentimize getirmek istiyoruz. Bunun için öncelikle bölgemizin cazibesini artırmak için çalışmalar yapıyoruz. Çevre yolunun hemen yanında olan tesisimizin ihtiyaç hissedilen binalarla desteklenerek vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak adına projelerimizi yaptık. Bu bağlamda yeni restoran ve marketin yanında aquapark gibi projelerin inşaatları devam ediyor. Yapacağımız çalışmalarla ilimiz termalde de marka kent olacak."


Yeni Asır


Geri Dön