18 / 04 / 2024

Uşak kentsel dönüşüm projesi hızla ilerliyor!

Uşak kentsel dönüşüm projesi hızla ilerliyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi "şantiye yılı" ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi "şantiye yılı" ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi. Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde mahalle konakları ve Kemalöz Pazaryeri'nde projelerin yükselmeye başladığını dile getiren Cahan, kentin diğer noktalarında bozuk yol kalmaması ve sorunların giderilmesi amacıyla çalışmaların sürdüğünü bildirdi. 


Cahan, "Hedefimiz beklentilere cevap vermek ve projeleri ilerletmek. Öncelikle teknik ekipmanlarımızı sağladık. UTAŞ bünyesinde yeni iş makineleri alarak kentimizin bütün sokaklarında daha fazla hizmet verecek kapasiteye gelmeyi istedik" dedi. 


Projeler ilerliyor kentsel dönüşümde binaların neredeyse dokuz kat çıktığını ifade eden Cahan, "Proje, 2016 yılında bitirilmesi adına hızla ilerliyor. Dokuzsele Deresi Islah Projesi de aynı hızla sürüyor. Kentin içinden geçen güney ve kuzey çevre yolunda bütün sorunları bitirdik. Kuzey çevre yolunda 2015 yılında istediğimiz noktaya ulaşacağız ve kentimizin kuzey bölgesi de gelişmeye başlayacak. Kent Park Projesi'nde de Adliye binası yıkımıyla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön