26 / 04 / 2024

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi Ağustos'ta!

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi Ağustos'ta!

Uşak'ta 430 bin metrekarelik alanı kapsayan eski tabakhane kentsel dönüşüm alam için TOKİ resmi internet sitesinde 19 - 20 Ağustos tarihi arasında ihale yapacağını duyurdu.




 Yedi yıldır bitmeyen Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi için  TOKİ  Ağustos ayında ihaleye çıkıyor. Uşak'ta 430 bin metrekarelik alanı kapsayan eski tabakhane kentsel dönüşüm alam için TOKİ resmi internet sitesinde 19-20 Ağustos tarihi arasında ihale yapacağını duyurdu. 19 ve 20 Ağustos 2014'te yapılacak ihalenin ardından, toplam 430 bin metrekare alanda inşaatlar hemen başlayacak. 19 Ağustosta yapılacak ilk ihaleyle 1. Etap Bölge'deki bin 51 konut, 126 dükkan, birer 750 kişilik cami, 24 derslikli ilköğretim okulu ve sağlık ocağı inşaatları için yüklenici firma belli olacak. 20 Ağustos'ta ise 2. Etap Bölge'de yapılacak 797 ticari bilim inşaatıyla altyapısını yapacak yüklenici firma belirlenecek. 

1  Ankara  temasları Uşak'ta kentsel dönüşümün en hayati projelerden biı-i olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, değişimin en modern kentlerdeki düzeyde olması için kollan sıvadıklarını kaydetti. 

Uşak'ın marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Cahan, en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu vurguladı. Cahan, projede zaman kaybedilmemesi gerektiğini belü-tti. f


Yeni Asır


Geri Dön