25 / 04 / 2024

Uşak Otogar Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

Uşak Otogar Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İzmir-Ankara Karayolu'ndaki trafiği önemli ölçüde rahatlayacak battı-çıktı projesinde son aşamaya geldiklerini söyledi.




AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İzmir-Ankara Karayolu'ndaki trafiği önemli ölçüde rahatlayacak battı-çıktı projesinde son aşamaya geldiklerini söyledi. Cahan, "Son fore kazığın yerleştirilmesinin akabinde çok kısa sürede çalışmalarımız bitirilecek" dedi. 


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yapımına iki ay önce başlanan ve bitimine az bir zaman kalan Otogar Battı Çıktı Projesi'ni yerinde inceledi. Son fore kazığın yerleştirildiği incelemenin ardından işçilere Belediye Başkanı Nurullah Cahan tarafından tatlı ikram edildi. Battı çıktı projesinde son düzlüğe girdiklerini ifade eden Başkan Cahan, çalışmaların başarılı bir şekilde sona doğru ilerlediğini kaydetti. İzmir-Ankara Karayolu üzerindeki apımı bitmek üzere olan Otogar Battı Çıktı Projesi'nin hemen akabinde başlanacak Stadyum Kavşağı Battı Çıktı Projesi'nin önemsediklerini belirten Başkan Cahan şunları söyledi:

"Battı Çıktı Projesi'nde personelimiz 24 saat esasıyla çalışıyor. Projemizin son fore kazığını da yerleştirdik. Adetimiz gereği de son fore kazığımıza bayrağımızı simge olarak astık. Bugüne kadar 400 fore kazık proje kapsamında yerleştirildi. Bundan sonraki süreçte de üst yapı işlemini bitirerek çalışmaları sonlandıracağız. Çalışmalar esnasında sabırlı olan Uşak halkına da çok teşekkür ediyorum"


Hürriyet


Geri Dön