25 / 04 / 2024

Uşak Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 2017'de tamam!

Uşak Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 2017'de tamam!

Uşak'ta yapımına başlanan ve 9 milyon TL'ye mal olacak İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 1 buçuk yılda tamamlanacak. Yeni hizmet binasının 3 katlı olacağı belirtiliyor.



Uşak Devlet Hastanesi bitişiğindeki eski halk sağlığı ve sağlık müdürlüğü binalarının bulunduğu 8 bin 733 metrekare alana yapılacak olan yeni İl Sağlık Müdürlüğü binası için temel atma töreni düzenlendi. Törene Uşak Valisi Ahmet Okur, İl Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal, daire müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı. Halka daha iyi hizmet vermek için tüm kamu kurumlarının yenilendiğini vurgulayan Vali Okur, "Uşak her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent. Buna bağlı olarak kamu kurumlarının hizmet verdikleri binalar zamanla yetersiz kalıyor. Sağlık Müdürlüğümüz de Uşak'ta stratejik konumda hizmet veren bir kurumumuz. Yeni bina kazandırmak öncelikler haline gelmişti. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.


Uşak İl Sağlık Müdürü Dr. Alper Cem Ünal ise, binanın zeminle birlikte 3 katlı inşa edildiğini söyleyerek "Binamız sağlık alanında son teknolojik donatılarla birlikte yapılacak. İdari kısımların yanı sıra 112 komuta kontrol merkezi, 3 adet 112 istasyonu, 4 toplantı salonu, 161 kişilik konferans salonu, 17 araçlık kapalı otoparkı, 36 araçlık açık otoparkı ve sosyal donatılar yer alacak. 1 buçuk yılda bitirilecek olan bina 9 milyon TL'ye mal olacak" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön