16 / 04 / 2024

Uşak Sportif taraftarlarına yeni salon müjdesi!

Uşak Sportif taraftarlarına yeni salon müjdesi!

Spor Toto Basketbol Ligi’nde aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Uşak Sportif’te taraftara yeni salon müjdesi verildi. Kulüp yönetimi; "2016 yılında kendi salonumuzda maçlarımızı oynamaya başlayacağız." dedi.



Ligde 7. haftada oynanan Uşak Sportif, Demir inşaat Büyükçekmece müsabakasında salonda tek bir boş koltuk kalmaması Uşak Sportif kulübünde sevinçle karşılanırken kulüpten yapılan açıklamada "Seyircimizin galibiyette rolü büyük ancak bizi galibiyet kadar çok sevindiren, taraftarlarımızın maç ayırt etmeden salonu doldurması. Taraftarları çok olan kulüplerin maçlarında seyirci sayıları elbette ki artıyor. Ancak Uşak seyircisi rakip kim olursa olsun aynı istek ve arzuyla şehrin 10 km ötesindeki salona araçları ile gelip bilet alarak maçın sonuna kadar da skor ne olursa olsun takımımızı destekliyor. Çevre illerden gelen seyircilerimizi de unutmamamız lazım. Uşak olarak artık tam bir basketbol şehri olduk. Öncelikle taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyor ve takım olarak önlerinde saygıyla eğildiğimizi belirtmek istiyoruz"

Yeni salon için de müjdeyi veren kulüp yönetimi; "Dün Uşak Valimiz Sayın Ahmet Okur yeni salonla ilgili müjdeyi verdi. 2016 yılında kendi salonumuzda maçlarımızı oynamaya başlayacağız. Bu konuda da emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz." denildi.



Hürriyet 


Geri Dön