19 / 03 / 2024

Uşak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Uşak'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin mega projelerinde somut adımları atmaya devam ettiklerini söyledi. Cahan; "İlimizin çehresini değiştirecek büyük projelerimizde de başarıyla ilerliyoruz. Kentsel Dönüşüm Projesi yıl sonunda bitiyor. " dedi.



Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaşanan bütün olumsuzluklara karşın kentin dört bir yanında çalışmaların devam ettiğini söyledi.


Cahan; "Darbe girişimine gösterdiği karşı refleks ile takdir kazanan Belediyemiz, gece demokrasi nöbetlerini organize ederken, gündüz de projelerini gerçekleştirmek için çalışıyor." dedi. Cahan bu bağlamda Karaağaç Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


Burada bir açıklama yapan Başkan Nurullah Cahan; "Demokrasi adına verilen mücadelenin yanında kentimizin güzelleşmesi adına da mücadelemiz sürüyor. Belediyemiz mutlu insanların yaşadığı marka bir şehri inşa etmek adına gece gündüz demeden çalışmalarına hız vermiştir. Bütün büyük projelerimizin yanında mahallelerimize modern bir kent havası katma adına elimizden gelenin fazlasını veriyoruz. Bu bağlamda Karaağaç Mahallesi de önem verdiğimiz bölgelerden birisidir. Mahallemizin Gediz Ulu Yolu civarında konsept bir cadde düşüncesiyle çıktığımız yolda ışıklandırma ve kaldırım çalışmaları sürüyor. Caddemiz şimdiden örnek bir şekle bürünmeye başladı. Yakın zamanda her yönüyle beğenilen bir caddeyi daha ilimize hediye edeceğiz" ifadelerini kullandı.


"Kentsel Dönüşüm Projesi yıl sonunda bitiyor"


Kentin mega projelerinde somut adımları atmaya devam ettiklerini söyleyen Cahan; "İlimizin çehresini ve imajını değiştirecek büyük projelerimizde de başarıyla ilerliyoruz. Kentsel Dönüşüm Projesi yıl sonunda bitiyor. Kent Park Projesi'nde istediğimiz aşamaların üstüne çıktık diyebiliriz. Diğer yandan Dokuzsele Deresi Islah Projesi de yakın bir zamanda bitiyor. Battı çıktı projemizin birisi bitti sayılır. Stadyum kavşağı Battı Çıktı Projesi ihalesi ise gerçekleştirildi. Bu konuda çalışmalar başlıyor. Öte yandan yollarda değişimlerimiz sürüyor. Saymaya zamanın yetmeyeceği birçok proje kesintisiz ilerliyor" dedi. 


Yeni Vizyon


Geri Dön