29 / 03 / 2024

Uşak'ın Stat Battı Çıktı Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Uşak'ın Stat Battı Çıktı Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı.




Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı. Projeyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, kent içi trafiğin daha da rahatlayacağını söyledi.


Çalışmalar hızla ilerliyor


Belediye olarak Uşak'ın çehresini değiştirdiklerini dile getiren Cahan, vatandaşlardan da sabırlı olmalarını istedi. Çalışmaların üç ay içinde tamamlanacağını kaydeden Cahan, şöyle devam etti: "Uşak adına tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Bugün itibariyle ana yolu kenara alarak orta yolda battı çıktı projemizi başlatıyoruz. Daha önce üç ay gibi kısa bir zaman diliminde 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı'nı bitirmiştik. O bölgede önemli bir rahatlama oldu. Şimdi aynı rahatlığı stat civarında da sağlayacağuz. Vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz. Bu tür projelerin yapılması aşamasında ister istemez trafikte aksamalar ve sıkışıklıklar olabilir. O yüzden şimdiden hemşehrilerimizden müsamahalarını rica ediyoruz."



Yeni Asır


Geri Dön