26 / 04 / 2024

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.




Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı. Daha önce Otogar kavşağında yapılan battıçıktının trafiğe açılmasının ardından Stadyum kavşağında yapımına başlanılan battı-çıktı da 75 günde tamamlandı.


"GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ"


Stadyum Battı-Çıktı çalışmalarını yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Battı-çıktımızın alt kısmını şehirler arası trafiğe açtık. Ankaraİzmir yolunu kullanan sürücülerimiz, battıçıktımızın alt kısmını rahatça kullanıyor. Gayet konforlu oldu, ışıklandırmalarıyla güzel bir görüntüye kavuştu" dedi. Köprülü kavşağın üst tarafının da yılbaşına kadar tamamlanacağını belirten Başkan Cahan, Uşak'a yakışan bir doku oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Ulubey yolundaki çalışmalardan da bahseden Cahan, yolu trafiğe açtıklarını ve kaldırım çalışmalarının sürdüğünü, yılbaşına kadar tamamlanması için çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti. Başkan Cahan, "Şehir içindeki yollarımızı hem kaliteli bir şekilde hem de görsel güzelliğiyle halkın hizmetine açmaktan dolayı mutluluk yaşıyoruz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön