25 / 04 / 2024

Uşak'ta dönüşüm başladı!

Uşak'ta dönüşüm başladı!

Mahalle konakları ve Kemalöz Pazaryeri'nde projelerin yükselmeye başladığını dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin diğer noktalarında bozuk yol kalmaması ve sorunların giderilmesi amacıyla hummalı çalışmaların sürdüğünü bildirdi




Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 2015'i söz verdikleri gibi "şantiye yılı" ilan ettiklerini ve kentin her noktasında projelerin yükselmeye başladığını söyledi. Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde mahalle konakları ve Kemalöz Pazaryeri'nde projelerin yükselmeye başladığını dile getiren Cahan, kentin diğer noktalarında bozuk yol kalmaması ve sorunların giderilmesi amacıyla hummalı çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Belediyede bulunan tüm birimlerin hassasiyetle çalıştıklarını aktaran Cahan, "Hedefimiz ilimizin beklentilerine cevap vermek ve büyük projeleri ilerletmek. Bu bağlamda öncelikle projelere hız verecek teknik ekipmanlarımızı sağladık. UTAŞ bünyesinde yeni iş makineleri alarak kentimizin bütün sokaklarında daha fazla hizmet verecek kapasiteye gelmeyi istedik" dedi.


Projeler ilerliyor

Kentsel dönüşümde binaların neredeyse dokuz kat çıktığını ifade eden Cahan, "Proje, 2016 yılında bitirilmesi adına hızlı şekilde ilerliyor. Yine Dokuzsele Deresi Islah Projesi de aynı hızla devam ediyor. Kentimizin içinden geçen güney ve kuzey çevre yolunda bütün sorunları bitirdik. Bu kapsamda kuzey çevre yolunda 2015 yılında istediğimiz noktaya ulaşacağız ve kentimizin kuzey bölgesi de gelişmeye başlayacak. Kent Park Projesi'nde de Adliye binası yıkımıyla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön