24 / 04 / 2024

Uşak'ta kentsel dönüşüm başlayacak!

Uşak'ta kentsel dönüşüm başlayacak!

Ak Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, kentte yeni TOKİ projelerine imza atacaklarını belirterek, “Türkiye çapında 200 bin yeni konut hamlesi başlatıyoruz ve Uşak’ta da ev almak isteyenlerin hayalini gerçekleştireceğiz” dedi.



Ak Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, kentte yeni  TOKİ  projelerine imza atacaklarını belirterek, “Türkiye çapında 200 bin yeni konut hamlesi başlatıyoruz ve Uşak’ta da ev almak isteyenlerin hayalini gerçekleştireceğiz” dedi. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 200 bin konut projesinin hayata geçeceğini kamuoyuna duyurduğunu dile getiren Basri Yıldırım, kentteki bir çok mahalle ve ilçelerden TOKİ konutlarına yönelik taleplerin bulunduğunu söyledi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE YENİ BİR UŞAK OLUŞACAK

Kentsel dönüşüm projesinin beklenenden hızlı ilerlediğini de söyleyen Basri Yıldırım, 450 milyon TL’lik bir yatırımla kentin imajının değişeceğini söyledi. Daha önce tabakhane olarak kullanılan bölgenin yeni bir cazibe merkezi haline geleceğini anlatan Basri Yıldırım, “Kentsel dönüşüm sahasının ilk etabına, bin 51 konut ve 126 dükkan oluşturulacak. Yeni yaşam alanı için 750 kişilik cami, 24 derslikli okul ve sağlık ocağı da inşa edilecek'' dedi.


Milliyet 


Geri Dön