18 / 04 / 2024

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Firma: Demirland GYG A.Ş - William Turner

Proje: Çengelköy Park Evleri

Demirland GYG A.Ş - William Turner imzasıyla inşa edilen Çengelköy Park projesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da yükseliyor. Peki, Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?



İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da inşa edilen Çengelköy Park Evleri  Demirland GYG A.Ş - William Turner  tarafından yükseliyor.


Çengelköy Park'ta kaç konut bulunuyor?

Demirland Çengelköy Park 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve cadde dükkanlarında meydana geliyor. 


Üsküdar Çengelköy Park daire tipleri 

Çengelköy Park projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlanırken, daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildi. 


Üsküdar Çengelköy Park ne zaman teslim?

Üsküdar Çengelköy Park teslimlerinin Ocak 2016'da yapılması planlanıyor.


Çengelköy Park nerede?

Proje; Boğaziçi Köprüsü'ne 4.5 kilometre mesafede, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre uzaklıkta, Çengelköy sahiline 1.3 kilometre  ve Üsküdar'a 7.2 kilometre uzaklıkta konumlandırılıyor.


Çengelköy Park Evleri ortak alan

Çengelköy Park Evleri'nin ortak kullanım alanları arasında, sauna, buhar odası, spor alanları, yüzme havuzu, fitness center mevcut. 


Çengelköy Park Evleri Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bosna Bulvarı (Nato Yolu) Özçelik Sokak Çengelköy - Üsküdar İstanbul


Çengelköy Park Evleri Satış Ofisi;

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön