23 / 04 / 2024

Üsküdar Meydanı trafiğe kapatılıyor!

Üsküdar Meydanı trafiğe kapatılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Çavuşderesi ıslah çalışmaları nedeniyle bu akşam 22:00 itibariyle Üsküdar Meydanı'nın bir kısmının trafiğe kapatılacağını duyurdu. Üsküdar Meydanı'nda ulaşım alternatif yol ve koridordan sağlanacak.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamaya göre Üsküdar Meydanı bugün saat 22:00’den itibaren kısmen trafiğe kapatılacak, araç ve yaya ulaşımı alternatif yol ve koridordan sağlanacak.


Üsküdar Çavuşderesi ıslah çalışmalarının 1.Etabı süresince;  Marmaray  İstasyonu önünde ikişer şeritli sahil yolu, şantiye alanı nedeniyle daralacağından, 1 gidiş, 1 geliş  olarak çalışacak. 


Harem istikametinden gelip Beykoz istikametine gidecek olan araçlar  Marmaray  İstasyonu,  Mihrimah Sultan Camii ve Üsküdar Sahil Yolu arasında oluşturulacak olan dönel adayı kullanarak yeniden sahil yoluna bağlanacak. 


Ahmediye Meydanından gelip Harem istikametine gidecek olan araçlar ile Selmani Pak Caddesi’nden gelip Ahmediye Meydanı yönüne dönecek olan araçlar aynı dönel adayı kullanarak gitmek istedikleri istikametlere gidebilecek.


Üsküdar Meydanı dereler ıslah projesi etapları için tıklayın!


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön