29 / 03 / 2024

Üsküdar Prestige Konakları CNR Expo Emlak Fuarı'nda!

Üsküdar Prestige Konakları CNR Expo Emlak Fuarı'nda!

Üsküdar'da hayat verilen Prestige Konakları'da fuarda yer alacak projelerden biri. CNR Expo Emlak Fuarı'na katılıyor. Fuar, TOKİ'nin yanısıra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından da destekleniyor...




CNR Holding, 28 milyar lirayı aşan pazar büyüklüğü ile ekonominin yükselen yıldızı emlak sektörünün önde gelen aktörlerini Emlak Fuarı'nda buluşturuyor. CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık tarafından organize edilen ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından desteklenen Emlak Fuarı 5-8 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 


Fuar, TOKİ'nin yanısıra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Emlak Konut GYO ile Tabu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından da destekleniyor. 



İLK KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKACAK 


Türkiye'nin mega karma projesi Tema İstanbul, Emlak 2013 Fuarı ile gayrimenkul sektörünün vitrininde ilk defa yer alacak. Emlak 2013'ün en büyükleri arasında yer alan ve tek proje tanıtımı ile öne çıkan Tema İstanbul standı, fuar girişinde ziyaretçileri karşılayacak. Emlak 2013'te Tema İstanbul standında, ziyaretçiler için fuara sürpriz avantajlar da sunulacak. 


Üsküdar'da hayat verilen Prestige Konakları'da fuarda yer alacak projelerden biri. CNR Expo Emlak Fuarı'nda bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanan projede, fuar standına gelen herkese sadece 4 konak için her dairede 400 bin euro değerinde tefrişat ve KDV bedeli hediye edilecek. 



Posta


Geri Dön