23 / 04 / 2024

Üsküp Sky City'nin havalandırma sistemlerini Aironn yapacak!

Üsküp Sky City'nin havalandırma sistemlerini Aironn yapacak!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'te 281 bin metrekare alanda yükselen Sky City'nin havalandırma sistemlerini İzmit'te fabrikası bulunan Aironn havalandırma ve klima şirketi yapacak.



Üsküp'te 281 bin metrekare alanda, 40 katlı dört kuleden ve 60 bin metrekare alışveriş merkezinden oluşan Sky City'nin otopark ve blok havalandırması,AİRONN'un ürün gamı içerisinde yer alan aksiyal duman tahliye fanları, aksiyal taze hava fanları, jet fanlar, çatı tipi ve kanal tipi fanlar, merpen ve asansör basınçlandırma fanları ile sağlanacak.



Balkanların en yüksek projesi olma özelliğine sahip Sky City Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri organizasyonu tarafından Avrupa Gayrimenkul Ödülleri çatısı altında, "Karma Proje" ve "Yüksek Katlı Konut" projesi dallarında iki ödüle sahip. 



Otopark havalandırma, merpen ve asansör basınçlandırma, kanal ve radyal çatı tipi havalandırma, alanında Türkiye'nin yerli fan üreticisi olan AİRONN, 2011 yılından bu yana hayata geçirdiği projeleri ve AR-GE çalışmalarıyla sektörün öncü firmasıdır. İzmit'te bulunan bulunan 4.000 metre kare üretim tesisine sahiptir. AİRONN, ürünlerinde yer verdiği yenilikçi teknolojik özelliklerini kendi bünyesinde bulunanAR-GE mühendisleri tarafından geliştirmekte, test etmekte ve kullanılabilirliğini garanti altına aldıktan sonra üretime dahil etmektedir. 



Fabrikasında bulunan, AMCA (Air Movement and Control Association) standartlarına sahip AİRONN Test Laboratuvarı ile tasarımı tamamen AİRONN tarafından yapılmış olan aksiyal fan, hücreli fan ve jet fanların deneysel olarak performans doğrulamalarını gerçekleştirmektedir.Satış öncesi ve satış sonrası hizmet kalitesini sürdürülebilir ve sürekli hale getiren AİRONN, CFD (Computational Fluid Dynamics: Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiği) çalışmaları ile kendine özgü fan kanadı tasarımlarını kendi bünyesinde yapmaktadır. 



AIRONN'un referansları arasında Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü, Batı Şehir, Ağaoğlu 1453, Tema İstanbul, Viaport Venezia, Anka Park, Salank Tüneli, Water Garden İstanbul, Gaziemir Fuar Alanı gibi önemli projeler bulunmaktadır




Ekonomi Gazetesi


Geri Dön