25 / 04 / 2024

Uslu Loft projesi 2012'de tamamlanacak!

Uslu Loft projesi 2012'de tamamlanacak!

Yaklaşık 7 milyon liralık yatırımla Bornova'da gerçekleştirilecek olan "Uslu Loft" projesinin Şubat 2012'de tamamlanması hedefleniyor. Topuz Yapı'nın, Nisan ayında Bornova'da "Uslu Loft" adıyla temellerini attığını belirtti



Temelleri 1972 yılında atılan, endüstriyel bina ve fabrika yapımında uzmanlaşan Topuz Yapı, 2003 yılından sonra atağa geçtiği konut sektöründe de prestij projeleriyle dikkat çekiyor.

İzmir'de 3 büyük projede toplam bin 480 konut inşa etmeye hazırlanan Topuz Yapı'nın, Nisan ayında Bornova'da "Uslu Loft" adıyla temellerini attığı ve 1+1'lik stüdyo tipi dairelerden oluşan butik proje, İzmirlilere hem ofis, hem de de çağdaş tarzda ev olanağı sunuyor.

Yeni cazibe merkezi
Bornova'nın, İzmir'in yeni cazibe merkezi konumunda olduğunu ve İzmir'de home office olarak da kullanılabilen stüdyo tipi daireler konusunda büyük eksiklik gördüklerini belirten proje mimarı Enis Beker, toplam 140 dairelik projede, iki aydan kısa bir sürede 30 daire sattıklarını söyledi. "Uslu Loft" projesine, özellikle sağlık sektörü çalışanları, öğretim görevlileri ve üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Beker, "Uslu Loft projesi, çevreyolu ve metronun yanında, Forum Bornova ve Şifa Hastanesi'nin yakınında yer alıyor ve Ege Üniversitesi ile Yaşar Üniversitesi'ne olan yakınlığıyla tercih ediliyor" dedi.

Yaklaşık 7 milyon liralık yatırımla toplam 3 bin 500 metrekare alanda 2 blok halinde, bodrum + 8 katlı inşa edilen evlerde, birinci sınıf malzeme kullanıldığını kaydeden Beker, Şubat 2012'de, 10 ay gibi kısa bir süre içinde sahiplerine teslim edeceklerini söyledi. Beker, "Ankastre ürünler, hazır mutfak, merkezi doğalgazlı ısıtma, kapalı otopark ve 200 metrekarelik havuzla site sakinlerine birçok konforu bir arada sunuyoruz. Projede yer alan dükkanlarla da, market ve kafeterya gibi hizmetler vereceğiz" dedi.

İki tipte
Alsancak'ın iş dünyasına artık dar geldiğini, İzmir'in özellikle Bayraklı ve Bornova bölgesinde yoğunlaştığını hatırlatan Topuz Yapı Genel Koordinatörü Haluk Erişen de, bölgedeki ihtiyacı karşılamak için hayata geçirdikleri projede, 61 ve 71 metrekarelik iki tipte inşa edilen evleri Şubat 2012'de ve 10 ay gibi kısa bir süre içinde sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Yoğun ilgi görüyor
Topuz Yapı Genel Koordinatörü Haluk Erişen, Bornova'nın, üniversiteler, alışveriş merkezleri yönünden giderek zenginleştiğini, ilçenin önümüzdeki 5 yıl içinde daha da gelişeceğini söyleDİ. Erişen, "İzmir'in yanı sıra, Balıkesir ve Aydın'dan da yoğun ilgi gören proje için Akbank ile yaptığımız anlaşmayla, ev sahibi olacaklara ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Evleri yatırım amaçlı satın alanlar da yüksek kira getirisine sahip olacak" dedi. İzmir'de çok sayıda fabrika ve sanayi kuruluşlarının inşaatını gerçekleştiren Topuz Yapı, İzmir'de Platin Park Konutları, Atıf Bey ve çok sayıda siteyi yaptı. Firma, Antalya Park Platinium Residance ile de beğeni toplamıştı. Topuz Yapı, Mavişehir'de Platinium Residance'ın temellerini de Mayıs ayında atttı.


Geri Dön