20 / 04 / 2024

Usta Kompozit Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Usta Kompozit Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Volkan Usta imzasıyla kuruldu.



Usta Kompozit Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Volkan Usta imzasıyla kuruldu. 


Usta Kompozit Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türkü kompozit dış cephe, silikon cephe, cam cephe, alüminyum uygulamalı muhteviiyatlı dış cephe  montaj ve uygulamaları yapmak. 2-Her türlü alüminyum doğrama, pvc doğrama imalatı uygulaması, montajı ve alım satımı yapmak, yaptırmak. 3-Her türlü küpeşte, cam balkon, seramik cephe, demir doğrama, plastik doğrama ürünlerinin imalatı, uygulaması, montajı tamir ve bakımını yapmak, yaptırmak, almak ve satmak. 4-Her türlü alüminyum dış cephe sistemleri, cephe giydirme malzemelerinin imalatı, montajı, uygulaması, ihracatı ve ithalatı ile bayiliğini yapmak, bayilik vermek, devretmek. 5-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara ait çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak, ısı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 6-İzolasyon malzemeleri ve makinelerinin alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 7-Türkiye Cumhuriyeti hudutlarında kat karşılığı veya bilimum konut arsaları üzerine inşaat taahhüt işleri yapmak, ikamet amaçlı konutlar inşaat etmek, bilumum müteahhitlik işleri yapmak.



Geri Dön