23 / 04 / 2024

Uyumsoft, Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı!

Uyumsoft, Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı!

Yazılım ve danışmanlıkta ülkemizin lider firması Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ, Temmuz 2015 itibariyle Gaziosmanpaşa Üniversitesi - Tokat Teknopark AŞ’de ofis açtı.



İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi YTÜ Teknoparkında merkez ofisi bulunan Uyumsoft AŞ’nin, Ankara, İzmir, Bursa ve Bakü ofislerinin ardından faaliyete geçen Tokat ofisi ile şube sayısı 6’ya çıktı.

Tokat’taki Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOP) yerleşkesindeki Tokat Teknopark AŞ’deki ofis, eFatura, eDefter, eArşiv gibi idönüşüm projeleri olmak üzere, ülke genelindeki müşterilere hizmet sağlamaya devam edecek.  

Sahip olduğu geniş ürün yelpazesi ve idönüşüm süreçlerindeki aktif rollerini, bölgedeki firmalara daha yakından vermeyi planlayan Uyumsoft AŞ, bölgedeki bilişim ve idönüşüm süreçlerinin yeniden şekillenmesi ile, ürün ve hizmet kalitesinin üst düzeye ulaşmasını gerçekleştiriyor.  

 

Her 10 müşteriden 7’si, tavsiye üzerine geliyor

 

Uyumsoft’un her 10 müşterisinden 7’sinin tavsiye üzerine geldiğini kaydeden Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Genel Müdürü Hüseyin Şahin, şunları kaydetti:

“Uyumsoft olarak, her bir şirketin ihtiyacına özgü butik çözümler sunmamız, bizi farklı kılmaktadır. Kurulduğumuz 1996 yılında çalışmaya başladığımız firmalarımız, şuan bizimle çalışmaya devam ediyor. Çalıştığımız, her 10 müşterimizden 7’si, tavsiye üzerine gelmektedir. Başarımızın en önemli nedenlerinden birisi, ‘müşteri memnuniyeti’ sözünü klasik bir söylemden çıkartıp, başarıyla hayata geçiriyor olmamızdır” diye konuştu.

Uyumsoft AŞ, 19 yıldır yurtiçi ve yurtdışında; otomotiv, makine, gıda, lojistik, tekstil gibi 45 farklı sektörde bin 500’e yakın özel sektördeki firmaların; ERP, CRM, İş Zekası gibi bilgi teknolojileri altyapısını kurarak yönetmek ile e-Fatura, e-Arşiv, e-Defter, KEP gibi iDönüşüm projelerinin merkezinde yer almaya devam ediyor.


Geri Dön