23 / 04 / 2024

Özaltın Grubu, İstanbul ve Londra'da da otel kuracak

Özaltın Grubu, İstanbul ve Londra'da da otel kuracak

Ankaralı Özaltın Grubu, İstanbul ve Londra'da da otel kurmak için yer bakıyor



Turizm sektöründe Antalya'daki tesisi Gloria Golf Resort'la 13 yıldır faaliyet gösteren Ankaralı Özaltın Grubu, Londralılara Türk tesisinde ‘sopa' sallatacak. Sektördeki yatırımlarını tek bir golf oteliyle sınırlamak istemediklerini, bu yüzden hem İstanbul'da hem de İngiltere'den gelen teklifleri değerlendirdiklerini söyleyen Özaltın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, “Şu anda önümüze gelen tekliflere bakıyoruz. Londra'da şehir ya da golf oteli açacağız. Ayrıca İstanbul'da da golf oteli için yer bakıyoruz. İstanbul'da golf tesisi yok, var olan da bir tane ve 9 delikli. Golf sahasının 18 delikli olması lazım. Bir Klasis bu özelliğe sahip ama o da İstanbul'a uzak kalıyor” diye konuştu.

Adana-Mersin arasında golf için altyapı konusunda fizibilite çalışmalarına başladıklarını, proje hazırladıklarını aktaran Özaltın, “Bu şeridin sahili çok güzel, golf yatırımı için projelendirmeyi yapıyoruz” açıklamasında bulundu. Yeni yatırımlarda da Gloria markasını kullanmaya devam edeceklerine dikkat çeken Özaltın, “Markamız Avrupa ve Rusya'da çok tanındı bunu kullanmak istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Villa yapacak
Orijini inşaat sektörü olan ama Gloria Golf Resort'la turizm sektörüne de adım atan Özaltın Grubu'nun peşine ağırladığı turistler, ‘Villa istiyoruz' talebiyle düştü. Gloria Golf Resort'un en iyi müşterileri arasında yer alan Alman ve İsviçreli turistlerden birkaç yıldır villa yapıp, satmaları yönünde ısrarlı istekler geldiğini söyleyen Özaltın, “Aslında bizim grubun buna vakti yok çünkü büyük çapta enerji ve baraj projeleriyle uğraşıyoruz ama gelen istekleri kıramayacağız. Antalya'da villa projesi yapacağız” açıklaması yaptı.
Radikal


Geri Dön