28 / 03 / 2024

Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gülbahar Üzmez tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Gülbahar Üzmez tarafından kuruldu. 


Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özelinsaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul insaatı, egitim merkezleri, ögrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçus pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, dogalgaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon islerinin insasını yapmak, taahhütlerde bulunmak 2-Sirket ahsap, yarı ahsap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet insaatları yapabilir. Kendi adına yapmıs oldugu insaatları pazarlayabilir. -Kat karsılıgı mesken ve isyerleri insaatları yapmak, sözlesmeler yapmak, bu mesken ve isyerlerinin tadilat ve montaj isleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Üzmez All İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1988.Sok.No.5/A Esenyurt 



Geri Dön