28 / 03 / 2024

Üzüm İnşaat hedef büyüttü!

Üzüm İnşaat hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm inşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyor.





Ülke ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm inşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyor.




AR-GE'YE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR 

Kurulduğu günden bu yana 4 yılı geride bırakan ve yaptığı konsept projeler ile Konya'da inşaat sektörüne yeni bir nefes katan Üzüm İnşaat, ufku geniş genç kadrosu ile önemli hedefleri yerine getirmenin mücadelesini veriyor. 2012 yılında kurulan ve yaptığı ilk projesi Devr-i Alem Konutları ile dikkatleri üzerine çeken Üzüm İnşaat, ilk göz ağrısı olan bu projesini taahhüt ettiği tarihten önce müşterilerine teslim ederek sektörde zor görülen bir olayı da gerçekleştirmiş oldu. 



PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Konya'da inşaat sektörünün son yıllarda rekor seviyelere ulaştığına da dikkat çeken Mahmut Sami Üzüm, "Bugün bakıldığında birçok bölgede birçok proje yükseliyor. Ancak burada önemli olan artık inşaat yapmak değil kaliteli ve farklı projeleri hayata geçirmektir" dedi.



Merhaba



Geri Dön