25 / 04 / 2024

Uzunköprü Belediyesi'nden 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Uzunköprü Belediyesi'nden 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Uzunköprü Belediye Başkanlığı tarafından Muradiye Mahallesi'nde bulunan arsanın satışı 2 milyon 500 bin TL'ye 15 Nisan Çarşamba günü ihale edilecek.



GAYRİMENKÜL SATILACAKTIR


Uzunköprü Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait Muradiye Mahallesi 299 ada, 75 nolu parseldeki 12.632,76 m2’lik 1. sınıf İmar Planında Mezbaha-Canlı Hayvan Borsası olarak belirtilen MEZBAHA VE MÜŞTEMİLATLARI İLE ARSASI 2886 Sayılı Yasanın 35/a maddesi gereği KAPALI TEKLiF usulüyle (ARTIRMA) satısı yapılacaktır.

2 - İhale 15 NİSAN 2015 Çarşamba günü saat 14:00’da Halise Hatun Mahallesi Anabacı Caddesi Belediye İş merkezinde Belediyemiz Hizmet Binası Zemin katta bulunan Refik Martin Salonunda İhale Komisyonunca (Belediye Encümeni) yapılacaktır.

3 - İhale edilen Mezbaha ve Müştemilatları ile Arsasının tahmin edilen muhammen satıs bedeli 2.500.000,00,- (iki milyon bes yüz bin) TL’dir. İSTEKLİ’ler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda Geçici teminat vereceklerdir.

4 - İhale dosyası (şartname ve ekleri) 15 NİSAN 2015 Çarşamba günü saat 14.00’e kadar Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden ücretsiz olarak incelenebilir. Ancak İhaleye katılmak isteyenlerin Belediyemiz Veznesine 250,00,- TL olan şartname bedeli yatırarak şartnameyi satın almaları gerekmektedir.

5 - İhaleye katılmak için istenen belgeler;

5.1 - Gerçek kişiler için yerleşim yeri belgesi, Tüzel kişi ise yetkilisinin yerleşim yeri belgesi.

5.2 - Gerçek ve Tüzel kişi yetkilisinin Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

5.3 -Tüzel kişilerin tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihalenin yapıldığı yılda alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

5.4 -Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri,

a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi.

b) Tüzel kişi olması halinde ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevleri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

5.5 - Vekaleten ihaleye katılma halinde, İSTEKLİ adına teklifte bulunacak kişinin noterden onaylı vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

5.6 - Şekli ve içeriği ihale dokümanında belirtilen TEKLİF MEKTUBU

5.7 - İhale dokümanının satın alındığına dair makbuz

5.8 - Geçici Teminat belgesi/makbuz

5.9 - Adli Sicil Kaydı

5.10 - Belediyemize borcu bulunmadığına dair belge (Belediyemizden dilekçe alınacak ve dilekçe üzerine ilgili birimlerin onayı)

5.11 - Her sayfası imzalanmıs “SATIŞ ŞARTNAMESİ”

5.12 - 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu ihale Kanununa göre ihalelere katılamama, ihalelere katılmaktan yasaklanma cezası alınmadığına iliskin yazılı imzalı taahhütname (Belediyemizden)

6 - Teklifler, en geç 15 NİSAN 2015 ÇARŞAMBA günü saat 14:00’e kadar EDİRNE/UZUNKÖPRÜ Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğüne verilir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.



Geri Dön