19 / 04 / 2024

Uzunlar, gayrimenkul yatırım şirketi kurdu!

Uzunlar, gayrimenkul yatırım şirketi kurdu!

Uzunlar Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret AŞ ismi ile ticari hayata atılan şirket, faaliyet adresi olarak Fenerbahçe Lalezar Sokak Dilek Apartmanı No 5 D 9 Kadıköy’de faaliyet gösterecek



Uzunlar Ailesi’nden İbrahim, Ümit ve Yaşan Uzunlar kendi isimleri ile gayrimenkul yatırım şirketi kurdu. Uzunlar Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret AŞ ismi ile ticari hayata atılan şirket, faaliyet adresi olarak Fenerbahçe Lalezar Sokak Dilek Apartmanı No 5 D 9 Kadıköy’ü gösterdi. İstanbul Ticaret Odası’na kaydı ve şirket ana sözleşmesinin tescili 12 Kasım 2010 tarihinde gerçekleşen şirketin sermayesi ise 500 bin TL olarak kayıtlara geçti. Şirketin yönetim kurulunu ise İbrahim Uzunlar, Ümit Uzunlar ve Yaşar Uzunlar üstlendi.

Konut inşaatı yapacağını açıklayan Uzunlar Gayrimenkul Yatırımları, aynı zamanda ikamet amaçlı her çeşit binanın inşaatı, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri ve ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve bunlar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak gibi bir takım görevler üstlenebilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön