29 / 03 / 2024

Uzunyayla Group'tan Narlıdere'ye Teras Gökyüzü!

Uzunyayla Group'tan Narlıdere'ye Teras Gökyüzü!

Uzunyayla Group, Teras Gökyüzü projesi ile sektörde iddialı. Uzunyayla Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Uzunyayla, "Projeye 25 milyon TL'lik yatırım yaptık" dedi. İşte ayrıntılar...



Vitalia Narlıdere projesi için tıklayın!


1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir'deki 3'üncü projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı yaratıyor. Tuğla, hazır beton, beton boru, kilitli taş ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla dikkat çeken ve İzmir'de daha önce 30 milyon TL'lik yatırımla  İzmir  Evleri ve Uzunyayla Evleri projelerini tamamlayan Uzunyayla Group, Narlıdere'deki Teras Gökyüzü ile bölgeye değer katmayı hedefliyor. Uzunyayla Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Uzunyayla, 10 dönüm arazi üzerinde 91 adet konut, alışveriş merkezi ve 4 katlı kapalı otoparkın yer alacağı Teras Gökyüzü projesinde sıradışı bir mimari yapı ortaya koyduklarını söyledi. 


2017'DE BİTECEK 


Narlıdere'nin kentin yeni yaşam merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Uzunyayla, "Teras Gökyüzü körfeze hakim konumu, alışveriş merkezi, teras bahçeleri ve yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. 7 bin 500 metrekarelik yeşil alanı ve projeyi çevreleyen yürüyüş ve koşu parkuru da ev sahipleri için özel olarak tasarlandı" diye konuştu. Teras Gökyüzü projesi için 25 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdiklerini kaydeden Uzunyayla, sözlerine şöyle devam etti: "Projede 140 araçlık otopark alanı, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde 91 adet daire, botanik bahçeli ve teraslı evler, camlı asansör, özel güvenlik, yeşil alanlar, havuz, spor salonu, tenis ve basketbol sahası ve alışveriş merkezi yer alıyor. Proje 2017'de tamamlanacak." 


'EGE BÖLGESİ'NDE BÜYÜYECEĞİZ'


Yapı malzemeleri alanında 11 üretim tesisiyle, enerji (HES) üretim ünitesi bulunan ve inşaat dışında 600 kişiye iş sağlayan Uzunyayla Group'un, Ege Bölgesi'nde yatırım yapmak için hazırlandığını açıklayan Uzunyayla, "Ekonominin çarklarını döndüren temel unsur üretimdir. Biz de, üretimi, gelir ve istihdama dönüştürmek için çalışıyoruz" ifadesini kullandı. 


Sabah




Geri Dön