25 / 04 / 2024

Vadi İstanbul Bulvar dükkan fiyatları!

Vadi İstanbul Bulvar dükkan fiyatları!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Vadistanbul Bulvar

İstanbul Ayazağa'da Eski Evyap Fabrikası arazisi üzerinde inşa edilen Vadi İstanbul Bulvar dükkan fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizi okuyabilirsiniz. Projede yer alan ofislerin satışlarına devam ediliyor...



Vadi İstanbul Bulvar dükkan fiyatları hakkında bilgi almadan önce projenin diğer detaylarına değinelim. Satış sürecine devam edilen projenin 70 bin metrekaresi avm için ayrıldı.


Aydınlı Grup, Artaş İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat ortak projesi olarak inşa edilen Vadistanbul Bulvar nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Ayazağa deniliyor. Projede; 760 metre uzunluğunda bir alışveriş caddesi mevcut.


180 bin metrekaresinin ofis alanları için ayrıldığı Vadi İstanbul Bulvar dükkan fiyatları dükkanın konumu ve alanına göre değişiyor. Projenin toplam alanı 86 bin metrekare olarak belirlendi.


Vadi İstanbul Bulvar dükkan fiyatları!


Satışların devam ettiği  Vadistanbul Bulvar  projesi, Vadistanbul projesinin etabı olarak yükseliyor. Eski Evyap Fabrikası arazisi üzerinde konumlanan projede ofis, konut, mağaza, avm yer alıyor.


Yüzde 25 peşinat sonrasında 60 ay ile 120 ay arasında değişen taksitlendirme seçenekleri sunulan Vadi İstanbul Bulvar ulaşım bilgileri kapsamında adres bilgileri şu şekilde: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1 Şişli - İstanbul.


Vadi İstanbul Bulvar dükkan fiyatları hakkında bilgi almak için Jones Lang LaSalle firmasıyla irtibata geçebilirsiniz. Projenin dükkan-mağaza satışlarıyla Jones Lang LaSalle firması ilgileniyor.


Vadistanbul Bulvar iletişim:

Telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön