26 / 04 / 2024

Vadi Şehir Başakşehir fiyatları!

Vadi Şehir Başakşehir fiyatları!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Vadi Şehir Başakşehir fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan proje Kent Meydanı ve Şehir Hastanesi'ne yakın bir bölgede bulunuyor.



Dairelerin büyüklükleri minimum 127 metrekare, maksimum ise 216 metrekare olarak tasarlanan Vadi Şehir Başakşehir Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.


Satışları devam eden Vadi Şehir Başakşehir fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje 50 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Başakşehir Vadişehir 'in ortak kullanım alanları arasında sauna, fitness salonu, Türk hamamı, koşu ve yürüyüş yolları,hobi odası, kreş, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu  gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Toplam 650 daire ve 60 ticari ünitenin bulunduğu Vadi Şehir Başakşehir projesi 550 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Vadi Şehir Başakşehir fiyatları metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı'na, 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na ve Avrupa'nın en büyük sağlık kenti olacak olan Şehir Hastanesi'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. 


Başakşehir Vadi Şehir nerede?

Adres: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir


Vadi Şehir Başakşehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön