25 / 04 / 2024

Vadikent Ankara fiyat listesi!

Vadikent Ankara fiyat listesi!

Firma: Kom Yapı

Proje: Ankara Vadikent

Temeli bugün atılan Vadikent projesi, lokasyon olarak Ankara Keçiören bölgesinde yaşama geçiriliyor. Vadikent Ankara fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 230 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...



Dairelerin 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Vadikent, toplamda 1,600 adet konuttan oluşacak. Vadikent  Ankara  fiyat listesi hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.


Ankara Keçiören bölgesinde inşa edilen Vadi Kent, Ulus'a 8 kilometre mesafede konumlanıyor. Vadikent Ankara fiyat listesi bilgilerine ulaşmak için haberimizden yararlanmanız mümkün.


Kom Yapı imzasıyla yaşama geçirilen  Ankara Vadikent  projesinin temeli bugün atıldı. Projede yer alan konutların bayramdan sonra satışa çıkması öngörülüyor.


Vadikent Ankara fiyat listesi!


Sosyal olanakları arasında; fitness salonu, sauna, otopark, güvenlik ve süs havuzu yer alan Vadikent Ankara fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 230 bin TL'den başlıyor.


Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan Ankara Vadi Kent'te konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankadan temin edilen krediyi kullanabiliyor. 


Vadikent Ankara fiyat listesi kapsamında daireler 230 bin TL ile 290 bin TL arasında değişen fiyat seçenekleriile satışa sunuluyor. Proje, kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor.


Telefon: 0.332. 236 44 66

Web adresi : www.komyapi.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön