23 / 04 / 2024

Vadikent Ankara satılık daire!

Vadikent Ankara satılık daire!

Firma: Kom Yapı

Proje: Ankara Vadikent

Satış sürecine bayramdan sonra başlanması planlanan Vadikent Ankara satılık daire fiyatları 230 bin TL'den başlayarak değişiyor. 9 bloktan oluşan proje lokasyon olarak Ankara Keçiören'de hayata geçiriliyor...



Dairelerin 2 yıl sonra teslim edilmesi öngörülen Vadikent projesi,  Ankara  Keçiören bölgesinde inşa ediliyor. Vadikent Ankara satılık daire bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Bayramdan sonra satışa çıkması planlanan Vadikent,  Kom Yapı  projesi olarak hayata geçiriliyor. Vadikent Ankara satılık daire hakkında bilgi almak için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Toplam 1,600 daireden meydana gelecek Vadi Kent'te; fitness salonu, sauna, otopark, güvenlik ve süs havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.


İnşaat çalışmalarına bugün itibariyle başlanan  Ankara Vadikent  3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Vadikent Ankara satılık daire fiyatları 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Vadikent Ankara'da Ulus 'a 8 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yükselen Vadikent Ankara satılık daire fiyatları 230 bin TL'den başlayıp, 290 bin TL'ye kadar yükseliyor


Telefon: 0.332. 236 44 66

Web adresi : www.komyapi.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön