29 / 03 / 2024

Vadikent Ankaralılara modern yaşam alanı sunuyor!

Vadikent Ankaralılara modern yaşam alanı sunuyor!

KOMYAPI AŞ tarafından Keçiören'de hayata geçirilen Vadikent Konutları, Ankaralılara hayat modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Vadikent Konutları'nda daireler düşük faiz oranlarıyla ve 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çı



Şehrin merkezinde, modern, konforlu, güvenli, keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanan KOMYAPI AS, bu anlayışla yola çıkarak, Keçiören'in en kazandıran yatırımı olan Vadikent Konutları'nı hayata geçirdi. 2 adet 4+1 ve 2 adet 3+1, toplamda 4 daire tipiyle ayrıcalıkları herkes için ulaşılabilir kılan Vadikent Konutları'nda düşük faiz oranlarıyla ve 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 


LÜKS DAİRELER

Vadikent Konutları'nın havaalanına kilometre, Kızılay'a 10 kilometre, Ulus'a 8 kilometre,GATA'ya 5 kilometre ve Forum  Ankara  AVM'ye 2 kilometre mesafede olup oldukça merkezi bir  konumda yer aldığını vurgulayan Proje Satış Müdürü Aslı Akpınar, "Toplam 4 blok ve her blokta 3 giriş olmak üzere zemin+15-16-17 katlardan oluşan 41 bin üzerinde yer alan sitemizde toplam 388 adet 3+1 ve 182 adet 4+1 olmak üzere 570 adet lüks konut insa etmekteyiz. 3+1 ve müşterilerimizin her türlü ihtiyacını 4+1 lüks daireler ve her yaşa hitap site dışına çıkmadan sağlayabileceği eden ortak yaşam alanlarıyla bir proje. Ankara Büyükşehir Belediyesinin metro hattının Forum i Ankara AVM'ye kadar gelmesi için j proje çalışmalarının başlaması ve Keçiören Belediyesi tarafından Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Alanı'nda 155 bin metrekarelik park alanının yapılacak olması da bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor. Belediyelerimizin bizlere verdiği bu katma değerden dolayı hem onur duyuyoruz hem de daha iyi hizmet vermiş bulunuyoruz" diye konuştu. 

Posta Ankara


Geri Dön